Je tu nejak mrtvo pojdme to trochu ozivit :)
Tak nejdriv jak se vam libi novy skautovaci system? Ja jsem moc spokojenej a uz se tesim na draft :)
K vcerejsim zapasum: mame za sebou nejzajimavejsi utkani zakladni casti a to Lamy vs Marbul. Vysledek jiz vsichni zname a chtel bych pogratulovat Marbulovi ke zlomeni neporazitelnosti Lam i kdyz ho to stalo trochu vetsi nasazeni. Ja vcera malem ostrouhal se Spartou ktera na me vlitla s vysokym nasazenim, nastesti pro me me zachranilo domaci prostredi. V posledni ctvrtine jsem si ale malem ukaknul kdyz po sesti minutach byl stav ctvrtiny 11:2 v muj neprospech a z mych 11 strel spadla do kose jen jedna :) Peknej napinavej zapas. Hranice prohrali s MP coz je dobra zprava pro me a Harlem. Zbytek podle ocekavani.
No dve tretiny sezony mame za sebou tak to trochu zrekapitulujme: Cervena skupina ma dva favority a v podstate tu neni co resit. Nase modra skupina je vyrazne vyrovnanejsi i kdyz tady je jasna nadvlada Marbula :) Ve vzajemnych zapasech skupin se ukazalo ze nase skupina je silnejsi, coz nastesti pro zajimavost teto hry nic neznamena vuci play-off.
Tak ted uz nas ceka jen 7 zapasu zakladni casti. Jestli chcete tak sem napiste jake mate cile do konce sezony. U me je to jasne, udrzet se na sedmem miste, pak nepodelat baraz, preci jen me to tu s vama bavi vic nez ve ctvrty lize kde forum bylo pro vetsinu velka neznama a taky bych chtel chytit naky cerstvy ryby v draftu :) A navic se snad jeste neco priucim o taktice BB. Tot moje vseobecne zhodnoceni, ted je rada na vas ;)