BuzzerBeater Forums

Poland - IV.47 > Sezon 15

Sezon 15

Set priority
Show messages by
From: dzenek
This Post:
00
170691.68 in reply to 170691.67
Date: 4/14/2011 9:27:11 AM
Overall Posts Rated:
11
Aż tak źle nie osądzam, ale po prostu porównałem nasze teamy ;p z dnia na dzień niestety nie skoczą skille na wysokie poziomy, szczególnie u graczy podkoszowych ;p Bardziej chyba pasuje TYLKO meczowa, bo może załapie wysoką formę i coś z niego będzie ;p Przyznam, że ciśnienie mi skoczyło jak na początku wchodzę i widzę kolor czerwony. Nie powiem, żeby to miało istotny wpływ na wynik rywalizacji, ale na pewno zwiększy moje szanse na nawiązanie walki.
Suchy, przegrałem wyraźnie i przegrałem cały finał ;p W III lidze na pewno jest ciekawie, ale czuję, że w tym sezonie też nie będzie mi dane. Jutro aktualizacja treningu ;D

pzdr

Last edited by dzenek at 4/14/2011 9:28:00 AM

From: Demoner8

This Post:
00
170691.69 in reply to 170691.68
Date: 4/15/2011 8:18:27 AM
Overall Posts Rated:
33
heh nom cisnienie moglo skoczyc ale jednak nie wplynelo to zbytnio na wynik bo nie chwalac sie u siebie jestem dosyc dobry:P i ciezko wygrac na moim parkiecie:P
Jezeli chodzi o trening to ja nie moge narzekac. mlodziez sie rozwija calkiem sprawnie choc wiaodmo ze chcialoby sie wiecej:P dzis osiagnalem woj rekord i poziom skilla legendarny(20) :P taki widok jest mily dla oka:P
Non waidomo III liga to juz inny swiat wczensiej tez mialem okazje zeby awansowac ale nie mialem silnej ekipy zeby dac sobie rade na wyzszym poziomie i odpuszczalem. Teraz czuje ze mam porzadna ekipe i ze w III lidze nie bede chlopcem do bicia a kaski troszke uzbieralem wiec wtedy napewno wzmocnie sklad przynajmniej 1 grajkiem wiec wydaje mi sie ze mam szanse na jakies ciekawe pozycje ale to tez zalezy do jakiej ligi mozna trafic:P Mam nadzieje ze teraz bedzie mi to dane:P
Dzenek jesli nie teraz to w przyslym sezonie wroze Ci awans bo naprawde dobrze sie rozwijasz i bedziesz mial duzo radosci z tego teamu:) a poza tym dodatkowy sezon moze dac czas na rozwiniecie sie jeszce bardziej wiec powodzenia:)

From: DaCoPL
This Post:
00
170691.70 in reply to 170691.69
Date: 4/18/2011 3:05:02 AM
Overall Posts Rated:
00
Wreszcie Demoner ma awans. Ale chociaż w jednym meczu dzenek poważnie zawalczył i wygrał :) Gratulacje i powodzenia Demoner w 3 lidze. A my będziemy jeszcze walczyć w 4.

From: Demoner8

This Post:
00
170691.71 in reply to 170691.70
Date: 4/18/2011 3:59:28 AM
Overall Posts Rated:
33
Dzieki panowie za te kilka sezonow walki:) W tej lidze nabylem niesamowicie duzo doswiadczenia a takze przezylem duzo ciekawych meczy w ktorych emocji nie brakowalo. Czasami bywaly i smutne chwile jak silnik troche skantowal ale w koncu to tylko sport i jak nie dzis to jutro sie uda i tak sie wlasnie stalo. W zeszlym sezonei nastawilem sie na ostra walke o awans ale Suchy byl lepszy ode mnie lecz w tym sezonie sie udalo i mam od dawna upragniony awans:) Dzieki jescze raz za wspolna gre i rywalizacje a mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy po 2 stronach parkietu:) Z pewnoscia bede tutaj do was zagladal z zzaciekawieniem jak sie klaruje sytuacja w kolejnych sezonach:)
Teraz zostaje mi czekac na informacje w jakiej lidze sie znajde:P powodzenia panowie !!

From: dzenek
This Post:
00
170691.72 in reply to 170691.71
Date: 4/18/2011 5:06:08 AM
Overall Posts Rated:
11
Tak jak pisał Demoner, teraz się nie udało awansować, ale udało się powalczyć i nie przegrać rywalizacji do zera ;) Zawsze znajdą się jakieś plusy przegranego finału, bo przynajmniej w jakimś stopniu odrobiłem sobie straty spowodowane szybkim odpadnięciem z pucharu ;) Gratuluję awansu i życzę powodzenia w III lidze ;p Pokaż klasę i godnie reprezentuj naszą ligę :D Możesz brać przykład z Suchego co już w pierwszym sezonie walczył w PO :D Kolejny sezon, plany jako takie są, może niewspółmierne do możliwości, ale co z tego wyjdzie - zobaczymy.

Powodzenia w drafcie.

This Post:
00
170691.73 in reply to 170691.72
Date: 4/18/2011 7:23:00 AM
Overall Posts Rated:
1010
Mówiłem Ci dzenek, że nie warto się skreślać, bo znów urwałeś jeden mecz, a drugie spotkanie nie przegrałeś jakoś znacznie ;) Gratulacje dla Demonera. W końcu masz to czego od dawna chciałeś ;) Mam nadzieję, że trafisz do mnie do ligii. Fajnei by było znów z Tobą rywalizować ;) Piękne uczucie z faktu awansu, prawda? ;) Pozdrawiam wszystkich i udanego połowu z draftu życzę ;)

This Post:
00
170691.74 in reply to 170691.73
Date: 4/19/2011 5:08:46 AM
Overall Posts Rated:
33
Wlasnie troche sie obawialem tego finalu i dlatego odpuscilem 2 mecz zeby potem w 3 zagrac na full i wygrac no i tak sie stalo:) ale dzenek naprawde smialo ze mna walczyl i dziekuje mu za dobra rywalizacje:)
niestety trafilem do innej ligi Suchy i jest ona dosyc ciezka ale mam nadzieje ze uda mi sie powalczyc o jakies ciekawe pozycje:) oczywiscie uczucie awansu jest super:) teraz mozna sie dalej rozwijac:P musze zrobic lekka kosmetyke drozuny tylko ciekawi mnei jaki bilans tutaj osiagne zeby wiedziec ile moge wydawac na pensje ale wzmocnienie jest nieuniknione:P Ładnie pensja wzrosla Teo i jestem z niego najbardziej zadowolony bo danwo temu jak go kupowalem nie pomyslalem ze moze tak fajnie skakac w treningu i ze da mi tyle radosci jako najlepszy strzelec druzyny:P
Zamiast mnie trafil do was spadkowicz z ligi Suchego ale szalu nie robi wiec walczcie:D bo jest o co :P