To Ty waż słowa. Kolega Galfin nikogo nie atakował i jego wypowiedź była jak najbardziej wyważona, w przeciwieństwie do Twojej. A Ty mu wyjeżdżasz z personalnymi wycieczkami o dorastaniu do pięt, tylko dlatego, że masz inne zdanie. Hamuj się.
Koleś grozić to Ty sobie możesz....
Jak najbardziej wyważona bo to była jedyna wypowiedź która była dla Ciebie korzystna w tym wątku - jak zwykle świetnie manipulujesz faktami. I choć udajesz cichociemnego to sam dobrze wiesz jak daleko Galfinowi do Tomka w wiedzy na temat BB.
A hamować to możesz sobie siebie i swoich poddanych.
Czy to ten zawodnik (8212978), który to podobno nigdy nie był na TL-u?
Tak to ten zawodnik, który nigdy wcześniej nie był na TL a Ty wykorzystując bazy danych selekcjonerów pokazałeś go na forum, udając przy tym głupa, że nie wiesz o co cały szum.
Super, że też się do niego przyłączasz i fajnie się bawisz.
To Twoje postępowanie się do tego przyczyniło. Przecież nie tylko ja się tu udzielam. Jesteśmy w jakiejś bandzie? No przeciez taka jest Twoja teoria. A wierz mi, że wolałbym w tym nie uczestniczyć.
Pisałem Ci już wcześniej, że moim zdaniem nie jesteś w stanie stworzyć dobrej atmosfery wokół kadry....ale nie sądziłem iż to wyjdzie tak szybko. No ale oczywiście wszyscy mogą sobie teraz tylko pogadać i skoczyć Ci bo Ty jesteś selekcjonerem.
ED: Nie komentujemy decyzji staffu na forum.
Dv
Last edited by Dejvidd at 1/21/2011 10:07:39 PM