BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Rangiranje liga

Rangiranje liga (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: R.Mario

To: Ogi
This Post:
11
231912.68 in reply to 231912.67
Date: 2/14/2013 9:25:56 AM
Overall Posts Rated:
5454
Dodjite, mozete doci. A da li cete pobediti, to je diskutabilno. :D Recimo da jeste malo jaca liga od moje, ali ni moja uopste nije naivna. Malo sam skautirao, i vidim da je priblizan broj timova koji se redovno loguju (11,12). Sto je jos bolje, ovde se dosta ulaze u draft, ima dosta jakih treniraca (KK Iskra ima 2 vrhunska centra), dosta mladih HOF-ova ima. I vecina ume da barata entuzijazmom. Meni ce jako tesko biti da prodjem, ne znam ni sam da li da se pojacavam jos. Napomenucu jos da smo lider plave konferencije i ja stigli medju 64 najbolja u kup takmicenju..5 sezona unazad osvajac ove lige se nije vratio u nizi rang, svi su u trecoj ili drugoj ligi. To je jos jedan dokaz kvaliteta.

From: Ogi

This Post:
00
231912.69 in reply to 231912.68
Date: 2/14/2013 9:39:46 AM
Overall Posts Rated:
172172
ma sve je to lepo, ali tu realno sem tvog tima nema po rosterima nikoga ko bi mogao kod nas da konkuriše za pobedu u lizi. Čak i ovaj što je prvi u plavoj grupi ima loše pokrivene unutrašnje pozicije.
Drugoplasirani kod tebe verovatno kod nas ne bi prošao ni u plej off.
Ne nipodaštavam ja nikoga sa ovim, ali zaista ovde kod nas ove sezone realno prejaka konkurencija za 4. ligu.
Ja ću verovatno imati skor 22-0 ove sezone, ali sam isto tako siguran da sa ovim timom nemam nikakve šanse da pobedim plej off. Ovaj što je 4 u crvenoj grupi ima da nas sve odere xD