Niby wszystko super i ogolnie szanuje Twoje zdanie
Ale ja widze to tak jak jest dotychczas i musi byc rywalizacja. Nie zamierzam powolywac nie wiadomo ilu zawodnikow tylko po to zeby ich wlasciciele byli zadowoleni z tego ze powolalem ich grajka ( i teraz pewnie trace glosy przez te slowa). Jestem konserwatysta i naleze do grona tych ludzi którym podoba sie dotychczasowe prowadzenie kadry zarówno seniorskiej i juniorskiej. I nie ma co robic nie wiadomo jakiej rewolucji z tego ze przegralismy z Wlochami i nie mamy mistrza. Mieli lepszy sklad i koniec. Taktyki tez te same.
I tu mam do Ciebie pytanie co Ty bys zrobil gdybys byl w sytuacji takiej jak Joa i musialbys przy takich grajkach jakich mial do dyspozycji zagrac z Wlochami??
I kolejne jaka to rewelacyjna taktyke masz na granie Look Inside przez przeciwnika i jakiej uzylbys na ten mecz z Wlochami??
Bo ja zagralbym tak samo jak Joa!!!
Rywalizacja to podstawa - dlatego każdy widząc skille wiedziałby jak jego gracz prezentuje się na tle tego o podobnym rozłożeniu umiejętności. Nie mówię o powołaniach... nie ma wyjątków - grają tylko ci, którzy są najlepsi w przypadku wybranej przeze mnie taktyki na danego rywala.
O dotrzymywaniu słowa już napisałem. Nie odpisałbym na maila ze strony Włochów. To jest gra - niech się głowią, czy ryzykować z nami grę na luzie i bać się o finał, czy też wdusić CT i stracić złoto. Moim zdaniem na tym polega ta zabawa - przewidzieć ruch przeciwnika... Moim zdaniem NA PEWNO nie polega na tym, aby się z nim ustawić, a potem go wyrolować
(( Na to niech moi wyborcy nie liczą... wolę przegrać stosując honorowe metody, niż przegrać próbując go okantować.
Co do pytania o LI - jakim dysponuję składem? Jakie skille ma rywal?;) Bez tych szczegółów to fantazjowanie... tak jak mówiłem - szukam przewag. Jeśli nie widzę jej w ataku LI na LI, to wystawiam graczy z bardzo wysokimi RB u mnie + pod koszem dwóch z najwyższymi ID... i szukam szansy na obwodzie i w zdecydowanym wygraniu zbiórek. Ale tak jak mówię - to fantazjowanie i jedna z kilku koncepcji, o której mógłbym napisać.
Pozdrowionka:)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)