Po prostu tyle się narzeka, że ludzie nie udzielają się na forum i maleje zainteresowanie BB w naszym kraju. W sumie to nic dziwnego bo przeczytanie tego wątku moim zdaniem może skutecznie odstraszyć nowego gracza, który dopiero zapoznaje się z BB do jakiegokolwiek udzielania się na forum.
Równie dobrze można zniechęcić nowych żerując na ich niewiedzy, naiwności i wykorzystując ich dla swoich prywatnych celów. Chyba należy się takim osobom szersze przedstawienie problemu, w co i z kim się pchają...jakie są tego plusy, minusy i jakie za tym się kryją zagrożenia.
PeWu obraża się o byle co pod swoim adresem (choć sam każdego krytykuje w tym mnie i wtedy jest dobrze), ale sam stwarza niejasne sytuacje, po których narażony jest na wytykanie i krytykowanie, podejrzenia o przekręty itd...mam wrażenie, że się zbyt "rozbujał" i uważa, że niektóre zasady go nie dotyczą, bo jest na tyle cwany, że może je naginać.
Tak jak z niedawną sytuacją nagłośnionego transferu z ASPK (koleżeńska pomoc gotówkowa w drodze do PLK i bardzo, ale to bardzo przepłacony transfer wiekowego grajka), miałem podejrzenia i chyba słuszne, sprawą zajęli się też Gmowie...PeWu na pytania Gma tylko kręcił i gadał głupoty, lub udawał, że nie widzi co się do niego pisze (jakbym był bez winy to bym się tak nie zachowywał).
Weź później ufaj takiemu człowiekowi, który ciągle tylko coś kręci i nagina fakty, robiąc przy okazji z siebie ofiarę losu i pokrzywdzonego. Nie kombinuj to nikt nie będzie miał do Ciebie żalu i pretensji.
Chcesz sobie robić drogę na skróty stosując różne gierki i nie zawsze fair chwyty, to licz się z falą krytyki.
Last edited by Huanito at 9/4/2013 7:38:57 AM