no cóż zmuszasz mnie do wysiłku intelektualnego :) i potoku słów ale broniąc swojego stanowiska odpowiadam - podobne parametry zawodników- zadałem sobie trud ale przeanalizowałem zawodnjków obydwu drużyn w pierwszym meczu finału, mogłem tylko opierać się na ich pensji, ale porównanie wypada bardzo mocno na twoją niekorzyść, przy tej metodzie porównawczej tylko SG miałeś lepszego, forma zawodników porównywalna, a więc co się stało, że wygrałeś i to pewnie, odnośnie podanego przez ciebie meczu- wynik spotkania jest wypadkową bardzo wielu czynników jak forma i umiejetności zawodników, ustawienia itd itp, zauważam że pomiędzy Les Cocotes nie było tak znacznej róznicy w rankingu jak z Pasibrzuchami, a ponadto na wynik meczu mogła mieć wpływ np kontuzja zawodnika lub usuniecie go z boiska za 6 fauli, sorry ale nie mam aż tyle czasu żeby przeanalizować ten mecz po jego obejrzeniu i jest jeszcze jedna rzecz jak pogrzebali w tym sezonie przy silniku meczowym to wyniki stały sie o wiele mniej przewidywalne