Sedaj sem šel brati vse komentarje... sory sam tole
Tale fnt ni še nikoli gledal košarke... Kaj šele igral. :P
Zelo redko se znajdejo pri coni vsi trije v raketi.
je bilo namenjeno unoionu in ne tebi. To pravim zaradi tvoje reakcije.
Jaja... no meni se zdi obratno. Napisal je, kam po moje gresta krilo in krilni center, ko dobi nasprotnikov center žogo pod košem in igra 1 na 1 z centrom. V tem primeru je ponavadi že prepozno, saj žoga pri coni sploh nebi smela priti pod koš. V nasprotnem primeru pa pride pomagati najbližji igralec. Oba pa definitivno ne!
Box and one. Ko imaš ti igralce, ki so za tri razrede boljši od tebe, ti tudi to ne pomaga. Kastrin je res odličen igralec! Za KK Savlje pa bi bilo bolje, da bi igral man to man. Saj ima solidnega organizatorja. Igral je pa prav tako z "slabim" branilcem in krilom, ki ju je z lahkoto prebijal.
Drugače pa ne razumem zakaj bi bilo tako zelo neuspešno? Oba sta zmagala tekmo. Njegov igralec pa je dražji od obeh ekip skupaj. Polek tega nima nobenega dobrega soigralca, zato meče samo on. Nekako logično je, da če ti nimaš dobrih soigralcev boš igral sam. Če si v formi (pripravljenost) ti bo šlo, drugače pa tako ali tako nimaš možnosti. No Kastrin je v dobri formi in če takega igralca pokrivaš z zunanjo obrambo 10 ali man... no saj si videl koliko pik je dal.
Last edited by Johny Boy at 1/26/2014 6:59:21 AM