Mondanék még egy abszolút nem jelentéktelen dolgot!
Lépjünk túl a francia meccsen, de ha szeretnék tippeket adni a következő meccsekhez, azt hol / hogyan tehetem meg?
1) Jelen esetben domi nem olvassa a leveleim, tehát fingja nincs mit is írok legyen az akár világmegváltó ötlet vagy sem.
2) Rajtam kívül még biztos akad nem föd. tag felhasználó, aki szeretne véleményt mondani.
Hol/ hogyan teheti meg? Miért vannak ők kizárva bármiből is?
3) És én miért vagyok kizárva a dolgokból? Megjegyzem ezzel a viselkedéssel sztem szándékosan provokálják, hogy teleírjam a fórumot, ami sokakat irritál. Szeretném ezt elkerülni, adott esetben pm úton folytatni a beszélgetést, de közben leszarnak. Kivel léphetnék pm kapcsolatba u21/nt ügyben?
4) Ha meghallgatnának pm-ben vagy csak előzetesen, amit javaslok elejét venné az illető az utólagos okoskodásnak, amit szememre hánytak már többször is.
5) Ha nem szarnák le, amit javaslok elejét vennék a károgásnak, amit a rossz döntések után "adtam elő". Ld egyik év bolgár meccs nem motsolása, másik év grúz elleni 2-3 ill. rossz hozzáállás és félig rossz taktika a rivális meccsen.
Minden károgásom, okoskodásom véget lehetne vetni, ha meghallgatnának! Ezzel egy időben csökkenne a felhasználók morgolódásainak száma a fórumos dolgok miatt. Én csak jót akarok mégis belém rúgnak. Azt hiszem ezt nevezik inkorrektnek és nem azt, amit én csinálok.
Azt kérdezném jót akartok magatoknak vagy szándékosan hagyjátok menjen ez tovább???
Én az előbbit szeretném úgy, hogy azonos jogokat élvez minden játékos, beleértve jómagam is!
Szeretném ha méltányolnátok és nem egyoldalú dolog lenne a részemről..
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/20/2014 2:59:52 AM