Ano možná to byla chyba, rozhodoval jsem se mezi ním a druhým Čechem (Trousilem) o rok mladším i když potenciálně horším. Nechtěl jsem tým omladit, ale spíš posilnit.
Neměl jsem místo na trénink a rozhodoval se koho z nich prodám.
Taky jsem prohrával s týmy ze dna tabulky, což mě hodně štvalo, tak jsem rezignoval na české hráče a pořídil toho třicátníka, ale pot 10, takže mu ještě zvednu jeho prim skilly, přičemž s ním nového SF(26 let) a s nimi Trousil.
Dál jsem nebyl spokojen se svým PG, který už měl 33 let, ani se svým SF/SG který hodně vynesl a 8 týdnů neudělal skok.
Suvenýry klesly o 10 k to je sice pravda, ale teď trénuju hlavně Trousila, snad pro U21 a věřím, že dalšího Čecha na trénink opět pořídím.
Zatím jsem vytrénoval jednoho pro U21, byl to Kopáček a nevím jestli to zvládnu s Trousilem....., ale nevzdal jsem to :)
Co se U21 týče, po této sezóně, podle toho jestli se Trousil zlepší či ne, pořídím dalšího zcela jistě, ale osobně fakt k těm debatám nemám co bych řekl. Prostě koupím Čecha a trénuji, Když se ozve někdo z U21 pošlu mu skilly a jedu dál, myslím, že vím jak kterého hráče trénovat. Ovšem taky je pro mě důležitý výkon v lize, kde bych to chtěl vytáhnout výš a zatím asi nemám tu správnou taktiku ;-)