BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: tapoutos 7

To: manu
This Post:
00
265728.69 in reply to 265728.68
Date: 1/3/2015 5:37:44 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις μανο μου καλο θα ηταν να αναφερεις σε ποια παιχνιδια αδικηθηκε η ομαδα του Κοτιδη και σε ποια ευνοηθηκαν ποιες ομαδες...
γιατι και εγω προσωπικα φανταζομαι παντου εχθρους για τον εαυτο μου.

From: stelaios

This Post:
00
265728.70 in reply to 265728.67
Date: 1/3/2015 5:49:18 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Αυτο μαλλον δεν καταλαβες καλα Στελιο το δικαιολογησα
αφου υπαρχει προσωπικο οφελος αλλα δεν δικαολογω ρε συ οταν δεν
βρισκω καποιο οφελος προσωπικο οπως εχουμε δει τις τελευταιες αγωνιστικες
και περυσι και φετος και μαλιστα εναντια καποιες φορες στο συμφερον
της ομαδας.

εξήγησε ο Νεκτάριος ότι τον σύμφερε να έρθει πρώτος ο Μαμουδιάρης γιατί απέναντί του είναι φαβορί στα πλέιοφς. Χάνοντας με μεγάλη διαφορά από τον Γιώργο θα είχαμε 2 σενάρια

α) αν με κέρδιζες, τότε ο Μαμού 1ος
β) αν σε νικούσα, τότε θα κρινόταν στην διαφορά πόντων ανάμεσα σε εμένα και τον Μαμού η πρωτιά.

νομίζω πως είναι προφανές ότι τον σύμφερε τον Νεκτάριο η σημερινή του απόφαση, οπότε δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Και πέρα από αυτό, βγήκε και μας εξήγησε από μόνος του για να προλάβει και τις απορίες.

Φυσικά η απόφασή του μας επηρεάζει εμάς τους δύο. Εσύ κατέληξες 3ος και κινδυνεύεις να παίξεις μόνο έναν γύρο, κι εγώ τερμάτισα 2ος και διατρέχω τον ίδιο κίνδυνο με εσένα. Πρακτικά έχασα και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή κανονικής περιόδου που τον ήθελα. Δεύτερη σφαλιάρα μετά την απώλεια του κυπέλλου. Αλλά τι να κάνουμε...

Εμένα με χαλάει που ο κόκκινος όμιλος είναι το πανηγύρι του τρελού. Αν ο Μάτσας σήμερα δεν κατέβαινε προκειμένου να τερματίσει 6ος για τα φράγκα απέναντι στον Μπρόλα, τότε ο 4ος κόκκινος θα ήταν το φαβορί για τους τελικούς, όποιος κι αν ήταν αυτός. Σήμερα που μιλάμε ο Σταύρος έχει θέμα με απουσίες (αν φτάσει τελικούς όμως τότε όχι), ο ΙΣΙ είναι με 5,5 παίκτες, ο Γκέτο μόλις είσε ότι ελπίζει για τελικούς πήγε και ξεπούλησε , κι εμείς από εδώ με το ζόρι δευτεροτρίτοτέτρτοι!

shit happens όμως που έλεγε και ένας φίλος. Συνεχίζουμε και βλέπουμε.

Μπλε

1. Μαμού
2. Στέλιος
3. Μάνος
4. Νεκτάριος

6. Ξεφτιλιακός (Νικόλας)
7. Μπρόλα (χωρίς καθόλου παίκτες)

Κόκκινοι

1. ΙΣΙ (έκανε ότι μπορούσε για πιο κάτω κι όμως τέλειωσε 1ος)
2. Γιώργος Γκέτο (ενώ ξεπουλάει)
3. Σταύρος ( έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε και προτοφόλι. την Τρίτη νικάει με 50-0 τον Γκέτο ενώ είχε ο ίδιος τρελές απουσίες)
4. Μάτσας (με 5,5 παίκτες)

6. ΔΟν ( σίγουρος πια απέναντι στον Μπρόλα παρόλο που έπαιξε δυνατή χθες και έχασε)
7. Αλέξανδρος Κοτίδης ( για μόλις 3-4 πόντους στην διαφορά σε σύγκριση με τον Δον ήρθε 7ος και παίζει με Ξεφτιλιακό)

This Post:
00
265728.71 in reply to 265728.69
Date: 1/3/2015 5:51:04 PM
Overall Posts Rated:
10001000
για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις μανο μου καλο θα ηταν να αναφερεις σε ποια παιχνιδια αδικηθηκε η ομαδα του Κοτιδη και σε ποια ευνοηθηκαν ποιες ομαδες...
γιατι και εγω προσωπικα φανταζομαι παντου εχθρους για τον εαυτο μου.

το Μάτσας - Δον ρε συ όπου υπήρξε ΄δωράκι'.

This Post:
11
265728.72 in reply to 265728.64
Date: 1/3/2015 5:52:39 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
πω μιλαμε αφου σε αγχωσε η διαφορα των ποντων να στην δωσω για να μπορεις να κοιμασαι τα βραδια.

Θα σε παρακαλούσα αν έχεις την καλοσύνη,μιας και είσαι τόσο large και τόσο μάγκας,να την δώσεις!!

Πως θα την στείλεις?Με courier ή με ταχυδρομικό περιστέρι????

και για να καταλαβεις εχω μπατζετ 5-6 μυρια πισω μου .αλλα θελω να παιδευτω και ας πεσω .δεν μ αρεσουν τα τερατα και οι ευκολες λυσεις.

Ένα μεγάλο respect από μένα!!Σεβασμός και στον κόπο σου,αλλά και στο γεγονός ότι απαρνήθηκες τις εύκολες λύσεις!!Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι!Σου βγάζω το καπέλο!!!

υ.γ. τι κριμα που δεν ξεβρακωσα και τελευταιο δευτερολεπτο εφαγα 2 τριπονταρες απο την υπερομαδα.

Κρίμα!!Πραγματικά πολύ κρίμα,γιατί δεν θα αναγκαζόσουν να συμμετέχεις σε ένα ματς παρωδία στη συνέχεια!

Τελικά δεν με ξεβράκωσες,αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο!Και δεν εννοώ στο ματς........ XD

ανεργεια φοιτηταριο αν ειναι και οικογενειαρχισσα η μανατζαρεα κατι μου θυμιζει απο το παρελθον.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο για το πως χειρίστηκες την συνέχεια!!Εικασίες και προσβολές για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις!Όπως είπα και παραπάνω,σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια ποιότητα χαρακτήρα!!Σου ξαναβγάζω το καπέλο....

ΥΓ: Το πρόβλημα είναι βαθύτερο από αυτό το ματς!Και δεν είναι μόνο ένα ή 2 άτομα οι ''κακοί''!!Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!Όλοι ξέρουν,αλλά σχεδόν κανένας (για διαφορετικούς λόγους),δεν μιλάει!Το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση έχει εδραιωθεί πολύ καιρό πριν ανέβω στην Α1 και θα συνεχιστεί και όταν δεν θα είμαι στην Α1!

Ο Μάτσας μου απάντησε με ''εμπάθεια'' στο μήνυμα του!Δεν εκπλήσσομαι!!Εγώ θα του μιλήσω με συμπάθεια!!

Φίλε μου Μάτσα ....Όποιος τολμάει να μιλήσει,γίνεται αντιπαθής!

Αν ομως έκανα τον Κινέζο,όλοι θα με έβλεπαν με συμπάθεια!!Θα λέγαν....''Κρίμα τον καημενούλη!Εντάξει..ήταν άτυχος...''Τώρα με αντπαθούν...

Η Α1 είναι η βιτρίνα του ελληνικού μάνατζερ και οι μερικοί μάνατζερ-Θρύλοι είναι πηγή έμπνευσης για άτομα που ξεκινάν το παιχνίδι και θέλουν να προοδεύσουν!('Οπως ήταν για μένα ο Μάτσας!)Το ερώτημα που θέλω να θέσω σε όλους ανεξαιρέτως τους μάνατζερ,όχι μόνο της Α1 αλλά και όλων των άλλων κατηγοριών είναι το εξης:

''Είναι πραγματικά το πρωτάθλημα της Α1 αυτό που θέλουμε?Δεν θα ήταν καλύτερα αν επικρατούσε η ευγενής άμιλλα,το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός προς τον αντίπαλο?Δεν θα ήταν καλύτερα να επικρατούσε χαβαλες αντί να τρωγόμαστε μεταξύ μας στο φόρουμ?Είμαστε χαρούμενοι με το παράδειγμα που δίνουμε στους νέους χρήστες???

Αυτά για την ώρα.......

This Post:
33
265728.74 in reply to 265728.72
Date: 1/3/2015 6:17:36 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη σου διαγωγη μεσα στον απολυτο εξεφτελισμο.

From: stelaios

This Post:
11
265728.75 in reply to 265728.73
Date: 1/3/2015 6:42:57 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ι δεν ειναι σωστο να αφηνουμε σκιες

συμφωνούμε. Πες λοιπόν τι δεν σου άρεσε στο ματς του Νεκτάριου και εξήγησε μας λίγο και το

ειναι νωπα οσα ειπε ο Αυτοκρατορας,ο γκεθο
η ο ΙΣΙ αλλα και αλλα παιδια κατα το παρελθον που δεν ξερω εαν εχουν δικιο η αδικο

αν δεν το κάνεις, εσύ θα αφήσεις τώρα σκιές.

This Post:
00
265728.76 in reply to 265728.72
Date: 1/3/2015 6:45:51 PM
Overall Posts Rated:
10001000
δικαιολογημένη η πικρία σου και κατεμέ έχεις δίκιο. Διαφωνώ όμως εντελώς με την γενίκευση για ολόκληρη την Α1 και το πρωτάθλημά της.

This Post:
2020
265728.78 in reply to 265728.77
Date: 1/4/2015 2:15:20 PM
Overall Posts Rated:
8787
Καλησπέρα στην παρέα από τα παλιά...

Τελευταίες μέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις στην κατηγορία και τα όσα γράφονται στο φόρουμ. Δε σας κρύβω ότι με όσα διάβαζα, άλλες φορές έβαζα τα γέλια και άλλες τα κλάματα τραβώντας τα μαλλιά μου (και όχι μόνο)!!!

Πολλές φορές έφτασα στο σημείο να γράψω την άποψή μου όμως δεν το έπαιρνα απόφαση. Σήμερα κάποιος μάνατζερ με ρώτησε γιατί μένω αμέτοχος στο θέμα και δεν γράφω την άποψή μου, μιας και η ομάδα-θύμα τη σεζόν 28 ήταν η δική μου. Να θυμίσω ότι μετά από δύο "ύποπτα" ματς διασταυρώθηκα στα πλέυ άουτ με την ομάδα του Ατσαλάκωτου ενώ η ομάδα του Θρύλου διασταυρώθηκε με το μποτάκι-Hypersonic Dragons. Η ομάδα του Ολυμπιακού 2007 είχε καταλάβει την 5η θέση.

Λοιπόν αρχικά ξεκαθαρίζω το εξής: Είναι δικαίωμα του κάθε μάνατζερ να επιλέξει την ήττα. Δε χρειάζεται λόγος. Δεν απαγορεύεται βάση των κανόνων συμπεριφοράς ένας μάνατζερ να κατεβάσει στο παρκέ τη χείριστη πεντάδα του, να προβλέψει το πιο απίθανο σύστημα ώστε να αποτύχει και να παίξει χαλαρά ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή διαφορά.

Ξεκαθαρίζω επίσης το εξής: Δεν απαγορεύονται οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των χρηστών. Έχει κάθε δικαίωμα ο κάθε μάνατζερ να πάρει τηλέφωνο τον αντίπαλο και να τον ενημερώσει για το σύστημα που προτίθεται να παίξει...

Αν οι παραπάνω προτάσεις είναι εσφαλμένες, ή αν κάποιος από εσάς έχει διαβάσει κάτι μέσα στο εγχειρίδιο του παιχνιδιού που αντιβαίνει τα όσα λέω, παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει άμεσα!!!

Σημείωση: Μπούρδες περί ηθικής ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ!!! Τι θα πει "ηθική"; Υποκειμενικός όρος. Ο καθένας έχει τους δικούς του κανόνες ηθικής γραμμένους μέσα του. Και πείτε μου πόσο ανήθικο είναι να βοηθήσεις το φίλο σου να μείνει κατηγορία. Ηθικότατο το βρίσκω εγώ, αν δε χρησιμοποιηθούν αθέμιτα και παράνομα μέσα!!!

Από κει και πέρα όμως οφείλουμε, ως νοήμονα όντα που είμαστε, να προσέχουμε όσα γράφουμε. Σε κάποιους από εσάς απευθύνθηκαν κατηγορήματα. Νιώσατε την ανάγκη να απαντήσετε παρόλο που δεν ήσασταν υποχρεωμένοι. Απαντήστε με ειλικρίνεια ρε μάγκες!!! Τι πιτσικουλιές είναι αυτές του στυλ "προπονώ", "με συμφέρει να βγω πέμπτος", "προέβλεψα το απίθανο σύστημα επειδή είμαι μάντης", κλπ, κλπ!!! Πείτε τον προφανή λόγο, όπως έκανε ο gm, που παραδέχτηκε ότι "έστησε" αποτέλεσμα επειδή κοίταξε τον "πισινό" του... Τον κατηγόρησε κανένας; ΌΧΙ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνει!!!

Εδώ και λίγο καιρό διαβάζω στο φόρουμ τους μάνατζερς να προσπαθούν να εξηγήσουν το "γιατί" κάποιες ομάδες "στήνουν" τα παιχνίδια. Μόνο ένας μάνατζερ, και συγκεκριμένα ο συγκάτοικος στη ΙΙ.4 Villagkouras, βγήκε και είπε ξεκάθαρα "ότι στήνετε που στήνετε παιχνίδια (και καλά κάνετε και είναι δικαίωμά σας να το κάνετε), αλλά μη μας περνάτε και για 15χρονα (ευγενικός πολύ, μακάκες θα έλεγα εγώ!!!)"...

Εκεί λοιπόν εντοπίζω το πρόβλημα. Ο λόγος που δε ζήτησα εξηγήσεις την προηγούμενη σεζόν ήταν επειδή μου ήταν ξεκάθαρο το "γιατί" "στήθηκαν" τα παιχνίδια (όπως και αυτή τη σεζόν). Δε χρειαζόμουν επιβεβαίωση από κανέναν (και ούτε τώρα χρειάζομαι)!!! Ο λόγος που δε συμμετείχα (μέχρι να μου το ζητήσουν) αυτή τη σεζόν στη συζήτηση ήταν επειδή διάβαζα γελοιότητες και συγχωρείστε με αλλά με γελοίους ανθρώπους δε συναναστρέφομαι...

Αυτά τα λίγα κύριοι. Δε ζητώ συγνώμη από όσους θίγουν τα λόγια μου γιατί πιστέψτε με, αυτή ήταν η πρόθεσή μου.

Κατά τα άλλα εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Υγεία πάνω από όλα σε εσάς και τις οικογένειές σας...

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα...

Advertisement