תודה רבה לכולם..
אז הנבחרת השיגה נצחון 116-98, עלינו רגוע והסלובני עלה קראנץ' כפי שניתן לראות ולאחר פתיחה חזקה ורבע ראשון מצוין של 34-26, הנבחרת שייטה לה לניצחון, עם התקרבויות קלות של הסלובנים שהגיעו למינוס 6 במהלך הרבע השלישי, אבל הנבחרת ידעה לבלום את זה ולסיים ב18 הפרש..
היה היום משחק פשוט טוב לכל השחקנים ששיחקו, ובראשם ארצה לציין את מתן גלנסקי [18 נק, 8 אס ו 5 ריב], וארנון ניסן [13 נק, 9 אס ו5 ריב ] שלצד הכהן וגורן- מהם ידענו למה לצפות הביאו תפוקה נהדרת ולדעתי היוו את האקס פקטור שהביא לנו את הנצחון במשחק מצוין, ויש להם גם חלק גדול בציונים הגבוהים של הנבחרת..
לא אגזים אם אומר שהגענו למשחק הזה אחרי שאני, יהודה, גל וצחי חרשנו את הסלובנים והגענו למצב בו הערכנו במדויק מה הם יעלו ואיך ישחקו, למעשה שום דבר במשחק הזה לא הפתיע אותנו והפספוס היחיד היה שלא חשבנו שהם ישחקו עם 3 גבוהים, אבל פרט לכך- הכל היה צפוי וידוע, ידענו שהוא ילך על 2-3, יהמר והנחנו שילך פנימה, אבל העדפתי לא להמר על זה...
לקראת המשחק התלבטתי מלא בין כדור בתנועה לבידוד פנימה, בהתחלה די נסגרתי על בידוד אבל שעה וחצי לפני המשחק הוחלט לשנות לכדור בתנועה- בהנחה שהוא באמת יעלה אזורית 2-3, כמו שקרה....
בקיצור- תכנית המשחק עבדה בצורה מושלמת ואני חייב על זה מלא מלא תודה לגל, צחי ויהודה התותחים שחופרים לי הרבה ומשגעים לי את המוח

בקיצור, ב21:30 יחל המשחק בין הפיליפינים לפורטוגל שתארח- אין ספק שפורטוגל עדיפה וסביר שתעלה לסיבוב הבא ותפגוש אותנו בישראל... נחכה לראות את הכושר בשישי וניערך בהתאם כדי להמשיך קדימה לשלבים המאוחרים של האליפות- במטרה לאיים על התואר..