Zanim przejdę dalej - trojbart, rzeczywiście, OD 3, ale bardziej chodziło mi o to, że masz aż zbyt ofensywny styl, trochę tak na jeźdźca bez głowy. Uwierz mi w trzech kwestiach - po pierwsze, jeśli moi chłopcy rzucili ci 130 punktów w meczu, jest pod tym względem naprawdę źle, po drugie - taniej jest się w BB bronić, niż atakować, po trzecie - SF niemal zawsze jest najsłabszym ogniwem w defensywie zespołu.
Co do dzisiejszych spotkań - jak widać, raczej zagrałem najbardziej zachowawczo, i choć mogłem dziś najwyraźniej zaoszczędzić enta, to nie ma co marudzić - udało się awansować, a nie każdy może to powiedzieć. W mojej opinii bowiem dzisiejsze skąpienie na nastawieniu to jeden z powodów, przez które Philodendrony mogą mieć tylko pretensje do siebie, że odpadają z PO w pierwszej rundzie.
MajKartu - dzięki za walkę w ćwierćfinale, ale przyznam, że liczyłem, że będziesz miał więcej w OD... niemniej widać, dlaczego Sabanović był w tym sezonie królem strzelców. Ogólnie w sumie muszę przyznać, że choć nadal nie lubię graczy z takim buildem, jak jego (dużo JS i 1v1, bez OD), to ten sezon pomógł mi zrozumieć, dlaczego jest on tak popularny na tym poziomie BB (nie trzeba tak się męczyć z wyszukiwaniem takich graczy, bo jest ich dużo na TL + jeżeli twój rywal nie odpowie na takiego gracza odpowiednio wyszkolonym i drogim obrońcą, to nagroda będzie wielka).
W sumie Kamaldinova nawet mógłbym wziąć w innych okolicznościach, tylko nie wiem, czy na tym etapie nie jestem w stanie rozdysponować 90k pensji w lepszy sposób (znaczy na 2 innych graczy po 45k) + chyba na razie jestem zadowolony z obecnych podkoszowców.
Last edited by Siwy at 7/30/2019 6:23:21 PM
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.