Aferin Tayanç. İlk maçlardaki bocalamalarına rağmen yılmayarak olumsuz ortam ve havadan alnının akıyla çıktın ve adeta küllerinden yeniden doğarak başarılı olmandan ötürü seni tekrar takdir ve tebrik ederim sevgili kardeşim.
Bu arada bu hocamıza ankette memnun değilim tercihinde bulunup oy veren %23 lük kesim için %100 yakışır bu kardeşimize diye sesleniyorum. ANLAYANA, vallahi kul hakkına girer; ayıp yahu..
kul hakkı dediğiniz konuyu, kendi namusunuzmuş gibi istediğinize verip istediğinizden alamazsınız sayın GES, şahsen ben memnun değilim ve böyle bir düşüncede olmaya da hakkım var düşünce özgürlüğü denen ve sizin galiba haberinizin olmadığı mevzudan dolayı.
ayrıca memnun olmama sebebim ise şudur: bu sezondaki rakiplerin hem draft sonuçları hem de yönetim ekiplerinden dolayı zayıf rakipler olduğunu ve dolayısıyla da alınan sonuçların gelecek için aldatıcı olduğunu düşünüyorum ve BB'deki türk basketbolunun; kendi gelişimi için, yakın zamanda Tayanç ve Honnete ikilisinden kurtulması gerektiğine inanıyorum. Buna müteakip de memnuniyet anketidir, milli takım seçimleridir, odur, şudur, budur vesaire ne türde bir oylama ve seçme hakkı olursa olsun bu ikiliye karşıt oy kullanmaya devam edeceğim, saygılarımla.