BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija U21

Reprezentacija U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kotoor

To: Ozzy
This Post:
00
44283.68 in reply to 44283.66
Date: 8/15/2008 9:41:04 AM
Overall Posts Rated:
500500
Apsolutno mislim da sam ja ubedljivo najbolji izbor za nasu reprezentaciju!

"nemoj te da mu se smejete. Dečko je bio ozbiljan! :)"

From: Ozzy

This Post:
00
44283.69 in reply to 44283.68
Date: 8/15/2008 10:03:04 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ako si STVANO bio ozbiljan onda ti definitivno nemas pojma kako ova igra funkcionise. Ali dobro...mrzi me sada da ti objasnjavam, nisi ni zasluzio svojim drskim stavom.
Pokusaj da postavis neko pitanje u nekoj >>NJUBI<< temi na globalu pa da ti ljudi objasne.

Ja u tebi ne vidim konkurenciju ni po kojem kriterijumu, tako da cu prestati da odgovaram na tvoje nisko magicne postove :)))))))))

This Post:
00
44283.70 in reply to 44283.69
Date: 8/15/2008 10:20:14 AM
Overall Posts Rated:
5757
dakle posle svega sto procitah na forumu, kako na nacionalnom tako i na forumu prve lige, u poslednja dva dana, meni, kao coveku koji ne veruje u Boga, ostaje samo da kazem: "Oooooo, Boze..."

Zao mi je, ako cu neke da razocaram, ali nisam clan ni jedne druzine, ako ih uopste ima. Takodje, zao mi je sto vidim da par ljudi, svesno ili nesvesno, rade na tome da se stvore odredjeni klanovi.

Ovde neki smatraju da ukoliko pomognes selektoru, automatski si clan magicne druzine. Time sto sam pomagao reprezentaciji nisam imao nikave koristi, vec naprotiv. Ukoliko je potrebno to cu i obrazloziti. I muka mi je vise da citam o utakmici sa B i H. Da li je tesko shvatiti da se u toj utakmici rizikovalo i ta se na toj utakmici nije odigrao TIE i pre toga protiv Velsa, ja sam siguran da ne bi uspeli da pobedimo ni Finsku ni Grcku i samim tim ne bi imali ni 4 pobede.

Razocaran sam nacinom na koji selektor i mozda buduci selektori vode konverzaciju na forumu. Ne prilici vam to.

From: kotoor

This Post:
00
44283.71 in reply to 44283.69
Date: 8/15/2008 10:21:15 AM
Overall Posts Rated:
500500
hvala ozzy što si me uputio, mada bi mi bilo lakše da si mi ti objasnio!

ti nastavi da treniraš tvoje igrače da šutiraju i skaču, a ja ću moje da učim da igraju zonsku odbranu, pa ćemo videti ko će biti bolji :))

ne znam što se ljutiš, mislio sam da se baš dobro slažemo...

From: djakon

This Post:
00
44283.72 in reply to 44283.71
Date: 8/15/2008 10:29:05 AM
Overall Posts Rated:
00
E, samo da vas podsetim - i ja sam se kandidovao. A da bi bio u trendu : PUUU PU PU PUUU. Sad kad sam vas lepo ispljuvo, mozda ce neko glasati i za mene ;-)

This Post:
00
44283.73 in reply to 44283.70
Date: 8/15/2008 10:54:00 AM
Overall Posts Rated:
178178
Razocaran sam nacinom na koji selektor i mozda buduci selektori vode konverzaciju na forumu. Ne prilici vam to.

Ovde si POTPUNO u pravu!

Da ponovim po 1000-ti put: svako od ljudi sa kojima interagujem na forumu direktno je odgovoran za nacin na koji ce se ta interakcija odvijati.

To ne znaci da niko ne sme da me kritikuje, naprotiv. Postoji samo mali uslov - da za tu kritiku ima pokrica a upravo to do sada skoro nikad nije bio slucaj!

Ni meni nisu svi podjednako simpaticni pa ih zbog toga ipak ne provociram po forumu!

Meni je savest cista...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
44283.74 in reply to 44283.70
Date: 8/15/2008 12:53:50 PM
Overall Posts Rated:
88
Odlicno. Ja cu da te vrbujem za Mracni klan. U startu kreces sa pozicije sekretara.
Jbg Dominacija se prvi javio za blagajnika.

From: Ozzy
This Post:
00
44283.75 in reply to 44283.74
Date: 8/15/2008 3:20:57 PM
Overall Posts Rated:
2424
E i meni se ovo smucilo da citam VISE!!!! :)

Mislim stvarno ljudi. Prva stvar BILO KO MOZE DA BUDE SELEKTOR. Dakle svako moze da klikne par puta i postavi nalog! Rezultat ce zavisiti od toga koliko on bude imao srece. Ponekad ma koliko imao dobar tim izgubices od slabije ekipe (i ex-selektor je imao par iznenadjujucih poraza prosle sezone, ali to je igra!).
DAKLE MISLIM DA OVDE IMA BAR 20 LJUDI KOJI SU KADRI DA VODE REPREZENTACIJU BEZ PROBLEMA!
Bil bolji od ovog, onog...ma gluposti!!! Po cemu je on bolji? Da on mozda ne tempira forme tim igracima, da ih on mozda ne trenira, ne pronalazi... sve su to gluposti! I verujte mi da razlika izmedju Bila, Matorog, ex-selektora, caramazova...ASirka, limana ili mozda mene uopste ne postoji! (to nije svih 20, ali da ne smaram sada).
Sve je stvar u "kriticnim" utakmicama koja taktika da se odigra i SRECA da protivnik odigra pozeljnu taktiku!

Bil kaze caramazov je dosta iskusniji od mene u ovoj igri... Braca Englezi bi rekli BUUUULSHIT!!! To na sta on misli je iskustvo i rutina koja se stice igranjem ovakvih igara, prvenstveno u psiholoskom shvatanju razumevanja iste! Ali da napomenem Bile da ja iza sebe nemam 4 sezone na BB samo...nego preko 20-ak sezona iz Hattricka, Basketsima, soccera... i jos par drugih igara!!! Znas to mi daje za pravo da mislim da zmam sve sto je potrebno da budem selektor!
I otkud znate da mozda bas Junnior ne bi imao sve pobede i bio prvi u grupi? Otkud znate da mozda sreca bas njega ne bi posluzila? Kako je Dominacija dosla do finala kupa i PO? ...koliko ste mu sanse davali za to ranije?!

DAKLE DA SE NE LAZEMO ~~~~~> NIKO OVDE NIJE TATA MATA I STVARNO JE GLUPO OMALOVAZAVATI DRUGE I SMATRATI SVOJE ZNANJE ZA HYPER-MEGA-URNEBESNO!

KO SE NE SLAZE SA OVIM NEKA MI ODMAH KAZE AKO SME! :)

I takodje ne mislim da sam ja bolji od nekog, ali isto tako niko nije bolji ni od mene (od ovih 15-20ak). A zasto bas ja mislim da treba da budem selektor MLADE reprezentacije ~~~~~> PA ZATO STO SAM SE NAJVISE POTRUDIO OKO TOGA! Pogledajte samo moju izjavu za kandidaturu, a pogledajte ove druge! Pogledajte moju aktivnost ovde, a pogledajte druge!!!!
Eto to je jedini razlog kojim sebe stavljam ispred ostalih....da ne kazem ispred jednakih :)

Last edited by Ozzy at 8/15/2008 3:24:36 PM

This Post:
00
44283.76 in reply to 44283.75
Date: 8/15/2008 3:48:06 PM
Overall Posts Rated:
178178
Imajuci u vidu prethodne izbore za selektora NT Srbije gde je malo falilo da se ostvari jedan egoistican i suludi plan apelovao bih na sve uvazene kolege - glasace da na izborima za buduceg selektora U-21 BB reprezentacije Srbije podrze najkompletnijeg kandidata kolegu CARAMAZOVA - menadzera ekipe Crni Psi.

Vise-sezonski prvoligas sa prebogatim iskustvom i bez tajni u ovom sportu sigurno je pravi izbor za odgovornu poziciju! Od pocetka BB Srbija je clan najuzeg strucnog staba reprezentacije, sa nemerljivim doprinosom u skautovanju domacih igraca i protivnickih reprezentacija, u odredjivanju taktika za reprezentativne utakmice (osim za kvalifikacionu utakmicu protiv FBiH) itd...

Dodao bih jos i to da je svoje znanje uvek stavljao na raspolaganje pocetnicima u ovoj igri, da je aktivan na forumu, da je jedan od retkih za kojeg niko nema ruznu rec i koji je zaduzen za dobru atmosferu na forumu.

Sto rekose ljudi - od nas zavisi!

Vas Bill (Selektor BB Seniorske Reprezentacije Srbije)

EDIT: Moj post je samo ponovljeni apel kolegama menadzerima da svojim glasovima ne dozvole da "ovo" iz posta iznad mog bude selektor mlade BB reprezentacije Srbije!

Mozda ne mozemo da sprecimo da nas "gore navedeno" vredja na forumu ali mozemo da sprecimo da na DVE SEZONE dobije mogucnost da eksperimentise sa buducnoscu mlade BB reprezentacije Srbije.

Last edited by Laimbeer40 at 8/15/2008 3:50:34 PM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Dumbarajko

This Post:
00
44283.77 in reply to 44283.75
Date: 8/15/2008 3:59:16 PM
Overall Posts Rated:
740740
I verujte mi da razlika izmedju Bila, Matorog, ex-selektora, caramazova...ASirka, limana ili mozda mene uopste ne postoji! (to nije svih 20, ali da ne smaram sada).

extra. mene nije spomenuo. mora da postoji neka razlika izmedju mene i pomenutih ekipa.))))))

This Post:
00
44283.78 in reply to 44283.77
Date: 8/15/2008 4:05:55 PM
Overall Posts Rated:
3030
I verujte mi da razlika izmedju Bila, Matorog, ex-selektora, caramazova...ASirka, limana ili mozda mene uopste ne postoji! (to nije svih 20, ali da ne smaram sada).

extra. mene nije spomenuo. mora da postoji neka razlika izmedju mene i pomenutih ekipa. :)))))))

:)))

Advertisement