Polska
Użytkownicy: 2417
Sezon: 5
Menager: hatchet
(55573) Już w poniedziałek starcie o którym nawet baliście się pomyśleć, rywalem naszych orłów będzie drużyna prowadzona przez hatcheta aka szalony_mag - Polska U21, w roli szpiega z Krainy Pssycholi Roch karrrrramba Kups.
Co wam mogę napisać o moim przeciwniku, nie znam go za dobrze, co zagra pozostaje dla mnie tajemnicą, kim zagra jeszcze większą, Winkiel, Kugler czy Rybaczuk to dla mnie kompletnie anonimowi gracze:). Czego więc możemy się obawiać? Podejrzewam, że zaatakuje nas na obwodzie i ponieważ gramy na jego terenie zagrają mtm w obronie, no chyba że słusznie ich trener zacznie się obawiać naszego ataku w trumnie, ale ciii bo się wyda:).
Forma w tym meczu nie będzie zagadnieniem, mam nadzieję że w sobotnich spotkaniach także kontuzji nie musimy się obawiać. Mam do wyboru dwie opcje wdeptać rywali w parkiet, albo opcja druga ku której się skłaniam zagrać graczami których nazwiska się nie opatrzyły i którzy nie podłożą się w emocjonującej końcówce, także sorry Rochu i Więcławie raczej w tym meczu nie wybiegniecie w pierwszej piątce. Pomimo podszeptów jednego z Prezesów z PLK abym zwolnił już przed tym meczem 21-latków (nie wiem jaki ma w tym interes:)) zostawię ich w składzie na to spotkanie, także entuzjazm będzie po naszej stronie a i widownia na hali KKSu mimo wszystko będzie po stronie lepszych czyli nas.
W każdym razie spodziewajcie się emocjonującego pojedynku, przypominam, że w dalszym ciągu możecie wytypować wynik najbliższego spotkania i dzięki temu umieścić swojego gracza w składzie na ostatnie spotkanie kadry U21, oby z lepszym skutkiem niż miało to miejsce ostatnio:P.