Savunmada düzen olmadıktan sonra Hücumda bir düzenimiz olsa ne olur.
Hiç yoktan derizki hocam ahh bee abi iyi hucum ediyoruz iyi pozisyon buluyoruz şu savunmada bukadar kolay geçilmesek birşeyler olacak amaaaa. Şu anda dedigimiz gibi en azından bunlar 1.5 aydır ne halt ediyorlar o koç bu takımı çalıştırması için verilen parayla napmış bu takım beko basketbol liginde playof bile göremez demezdik en azından hiç yoktan işin 1 tarafını düzgün yapsaydık keşke savunmamı olur hucum mu olur farketmez.
@cenk hocam Haklısın rezildi takım 2010da çok tepki çekmişlerdi o başarılara ragmen o paralarla. NBA den gelen bi dünya adamımız var sakatlık olmadıkca playofada kalırlarsa senelki 100 maça çıkıyor bu adamlar. Tatillerinide milli takım için harcıyorlar e gönüllerinide hoş tutmak lazım bencede helede öyle dünya 2.ligi gibi bi sonuç varsa ortada ne ödedigimiz çokta mühim degil bana kalırsa ama kimseninde o para için gelmek gibi bi niyeti olmamalı şeref için gelmeli Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeli izlerken utandırmayıp gururlandırmalı sonrada bunun ödülü zaten olur maddi ödülü bi kenarı bırakalım manevi olarak bu şerefi umursayan insanın hiçbir paraya değişmiycegi bi ödül kazanır sokaga cıktıgı anda. Ama bu turnuvadaki gibi rezil kepaze etmeyede kimsenin hakkı yok Türkiyeyi. Tam 1.5 aydır kampta bu takım 1.5 ay. Yurtiçi yurtdışı bu kafile nerden baksan en az 30 40 kişi vardır. 1.5 aydır Ülkemizin parası bu rezalete çalışsınlar diye akıyor bu admalara sırf konaklama yeme içme masrafları bu oyundaki birçok kişinin ömründe birarada görecegi parayı geçmiştir karşılıgı bu olmamalıydı
Edit: :Maç sonundaki programda İbrahim Kutluay'ın üzerine basarak gösterdigi bir pozisyon var. Ender kolay geçiliyor rakibi penetre ediyor ender semihe dısardaki adama gitmesini işaret ediyor. Semih içeri penetre eden adamı meraklı gözlerle izliyor top o enderin semihe üzerine çık dedigi adama geliyor. Semih bu defa kafasını çeviriyor 3lük çizgisinin 1 adım dışında bomboş top elinde olan adama aynı merakla bakmaya başlıyor acaba atabilicekmi diye en ufak bi çaba göstermiyor yalandanda olsa elini kaldırmıyor adama haraketlenip. Adam 3lügü attı mesele o değil mesele bukadar ruhsuzluk olmaz ya böyle o sahada dolaşmaya kimsenin hakkı yok garip garip birilerini çağırmıştı Tanjevic ilk başta aday kadroya hiç yoktan onlardan biri olsaydıda bugun sahada mücadele etselerdi ben 1991 doğumluyum hiçbir milli maçta böyle aciz oynadıgımızı utandıgımı hatırlamıyorum. Yunanlılar Alley op pasları falan attı tutamadılar bildigin dalga geçtiler yahu
Last edited by umutcanxxx at 9/7/2013 8:11:32 PM