Szia!
Én azért kicsit vitatkoznék veled ebben a Lucky fan dologban. A múltkor volt egy mérkőzésem (igaz, végül 25-0 lett jóváírva), amikor is az ellenfél nem állt ki. Nem tudom, hogy csinálja, de az utóbbi 5-6 mérkőzésére nem állt ki. Szóval, ott csak Lucky fun-ok ellen kellett játszanom. Az első emberem, aki kipontozódott, az a 8. percben ütötte be a 6. faltját. Összesen a srácok 68 faultot ütöttek be. Ha kiszámolod, akkor ez 11 ember komplett kipontozódása. Hát, ilyenek is vannak. A vérprofik 68X szabálytalankodnak, míg az ellenfél szurkolói összesen az egész mérkőzés alatt 9X. Na, akkor így tervezzél a percekkel. Bár az is igaz, hogy utólag nem a játszott percek lettek elszámolva. Én mégis azt mondom, hogy kellenek a szurkolók játszani. Nem lehetünk olyan önzők, hogy csak a profiknak tartogassuk ezt a szép játékot. Ja igen, volt olyan is, hogy az egyik csapat összesen 6 emberrel játssza végig a mérkőzéseket, és a tulaj nem lépett be már vagy 3 hete. Az ellenem lévő mérkőzésén viszont volt 2 sérültje (meg az előtte való 2 mérkőzésen is), így nem maradt neki csak 4 embere. Ilyen esetben szerinted mi a legjobb megoldás? Mert szerintem a szurkoló egy ideális megoldás.
Tudi