pa kaj ti misliš da je meni potrebno pisati niželigašima privatne porukepa oni su svi uz mene ja nemam takvih potreba ni problemasvi su već obavješteni da moraju glasati za mene a ne da bi im ja moral slati porukepa ja sam marijoh nisam bilo ko....he,he,he:)
Kasie, želim službeni odgovor kad ćeš promijeniti ono fade away polaganje... To skoro pa ne postoji u praksi, hehe. Ajd fade away šut, ali polaganje...)
Nosioci reprezentacije Objavljeno na 19.5.2012 Situacija je takva da sve manje menadjera kod nas je spremno izdvajati po 200-tinjak tisuca tjedno za nase reprezentativce... sve vise igraca nam zavrsava u klubovima izvan Hrvatske i to ni dobro.Taj trend bi trebalo zaustaviti pod hitno i ovim putem apeliram na sve one koji bi udomili nekog naseg reprezentativca, pa makar na sezonu, da mi se slobodno jave meni, kako bi zajedno probali nekog vratiti nazad.Tako da ovaj put nismo u potrazi za igracima koliko za menadjerima. U grubo za vecinu onih koje bi trebalo vratiti treba oko 1.5 za sam transfer i jos par sto tisuca za odrzavanje place kroz sezonu.Mislim da to nije previse prije svega jer bez naseg reprezentativca je tesko napraviti velik klub i sve ulozeno se jako brzo vrati.Last edited by choda at 19/05/2012 08:04:19Last edited by choda at 19/05/2012 08:04:47