...nismo te zvali,jer mi stvaramo svoju federaciju a ti si vec clan druge...
kakve to veze ima ja sam neutralan, mogu biti poveznica između jednih i drugih jer čemo samo ujedinjeni biti bolji od drugih, a ako čemo se ovako razjediniti i jedni drugima zabijati nož u leđa onda čemo tek napraviti sranje i tek čemo onda pasti u svkom pogledu...........
zašto ne bi svi zajedno , krenuli u stvaranje jedne zajedničke federacije da možemo konkurirati i ostalim repkama .............ili je tu ipak onaj poznati hrvatski jal opet na djelu............
ak meni crkne krava nek onda susjedu crknu bar dvije pa ču ja onda biti zaovoljan
dečki po meni bi za napredak naše bb zajednice trebalo okrupniti nas sve aktivne menađere na forumima , pa da svi zajedno krenemo u akciju kodnog imena dizanje bb-zajednice iz hrvatske na jedan viši nivo kao što su očito drugi napravili........
jer jedino ujedinjeni možemo nešto postiči, a ovako ako čemo se po klanovima prepucavati, uvijek če oni drugi pokušati zajebati ove druge koji su na vlasti i nikam nebumo išli napred kao i naši političari koji su nas doveli u ovu situaciju u kojoj smo sada.........
i ja sam kao i vi obiteljski čovijek imam dvije male zmajice i ženu nezaposlenu, i meni je ova igra bijeg od stvarnosti, i zato po meni ajde da bar budemo u virtualnom svjetu složni kad več nismo u stvarnom...............
zato ajmo se bar jednom mi hrvati ujediniti i pokazati svima da možemo i ujedinjeni biti, a ne se samo svaditi...........
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!