Domit azért kezdtem "savazni", mert még a megválasztása ELŐTT ordas hülyeséget mondott a centerek bv-jéről. Miért hagyjam, hogy baromságot mondjon,mint kapitányjelölt? Mire mentünk volna 13-as bv-kel??
A "hazudsz" az úgy is volt. Hazudtál, súlyos valótlant állítottál. Az akkori egyenlegemről azt mondtad, hogy fele a valóságnak!
Azért 1,2 milliót elcsalni elég nagy valótlanság volt a részedről
Ezek teljesen normális kérdések! Tudsz olvasni? Érted, amit írok?
Mikor kaptam rá választ? 5-6. nap? Amikor már vagy 5. napja ment vita dzsevasz megkérdezett vélhetően egy edző bácsit és ő homáélyosítta dzsevaszt. Különben már 1. nap is tudott volna felelni nekem!
Az, hogy miért tart vita? Azért, mert valótlant mondasz, hogy 1% az jelentős esély. Az nem esély, az szinte 0-val egyenlő. 0 és 1 között épp ezért nincs JELENTŐS difi. Ha a vita az lett volna, hogy van pl 60-70% esélyünk az egyikkel, akkor érteném, hogy piszkálsz ezzel. De így nem. A 0% és 1% közt szinte semmi érdemi difi nincs, ha a végeredményre (súlyos vereség) vetítjük! Semmi de semmi!
Mi a szar múlik? Pl csapat megítélése külföldön és itthon. Ha azt látják , hogy ezek a béna magyarok kikapnak 27 ponttal, az szted milyen megítélés? Én,mint magyar polgár szégyellem magam emiatt, ahogy az összes valós válogatott kudarc miatt is. Azt mondjátok, hogy nem vagyok hazafi. Nos, ez a legnagyobb hazafiság, ha egy online játékban is maxra törekszem és az az elvárásom! Maximalista vagyok, írtam már.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 11:59:03 AM