Ne znam gde da bacim ova pitanja pa cu ih ovde smestiti za sada..
E ovako pricao sam nesto sa par menadzera oko strucnog staba ,svako ima neku svoju teoriju a sam bb se mnogo promenio tokom godina pa posotoji mogucnost da je bilo nekih posledica i na tom planu.Te stoga ko zeli da pomogne neka doda svoje iskustvo ,a evo pitanja:
1)Pre svega doktor/fiziotarapeut,po vama da li je vazno ulagati u njega,narocito poslednjih nekoliko sezona(ako je bilo promena).
Iz mog iskustva recimo jako je vazno.Dok sam imao lvl 3 ili nizi redovno sam imao povrede.
OD kada je nabavljena petica(oko 15k plate) da kucnem u drvo nemam vise tih problema.Prosle sezone samo jedan igrac(1ned),a pre toga ne pamtim ,mozda cak i citave 2 sezone ih nije bilo.
Pa jel se po vama isplati i koji nivo vi preferirate uglavnom?
2)Se tice PR menadzera.
E ovo me jako interesuje,koji nivo imate i vasa iskustva sa uticajem na psoecenost publike.
Ja recimo imam 6 icu od 25k plate ali sam ga nesto bruku jefitino uzeo inace sam furao 5icu.
Posecenost mi je oduvek bila da kazem zadovoljavajuca,nije maksimalna i pored dobih rezlutata i miksanja sa cenom ali nije ni da se zalim.
Pa neka vasa iskustva i misljenja?
3)Reklamna roba.E na ovo nikada nisamn obracao paznju i takodje me jako zanima.
Pre svega jel ima PR menadzer ikakvih povezanosti sa uticajem na vece prihode od reklame robe.
Zatim jel na reklamnu robu uticu i strani reprezentativci ili samo domaci?
Citao sam da reklamna roba raste ukoliko se poseduju solidni ili dobri domaci igraci,pa jel ima povezanosti izmedju broja domacih igraca i vecih cena?
Za kraj jel moze neko otp da mi da prikaz koliko ta cena raste ukoliko se npr ima jedan Reprezentativac ili par dobih domacih igraca.
To je to otp ,pa ajte piskarajte
Last edited by Cone 94 at 2/3/2018 6:38:00 PM