nie no mówię jaką mam koncepcję, a on się w to nie wpisuje...pierw jadę równo, a w przypadku awansu lub widocznej szansy na awans mutuję górę...superstar to minimum, a nawet chętniej bym widział MVP (choć wtedy za sam pot się dopłaca)...
SFa mam zajebistego, lepszego mieć nie będę...Csaszar to taki multi obwodowy i też styka...myślę, że już trzeciego do S5 nie będę przepłacał na multi, tylko fajna góra + jakieś przeciętne-silne IS i ID...
teraz mój priorytet do drugi multi PF do kompletu z moim Mediną...i jadę ich ostro w trenie ;) choć kusi mnie jeszcze na pewnego SFa...muszę zapanować nad swoją rządzą wydawania kasy, bo trochę jest, ale nie aż tyle, żeby 2 multi kupować...trzeba się skupić na priorytetach i tym czego najbardziej potrzeba ;)
w tym sezonie dalej będę jechał na niskich pensjach i trochę niekompletnym składzie choć tym razem w ciut inną stronę, to może jeszcze da się dozbierać na multi na obwód, to wtedy kupie tak w połowie sezonu...za dużo planów naraz :P
ps. już kończę z zakupami 2kk+ ...poluje na coś za 1-1,5kk...tak jak tego Medinę wyrwałem za 1kk, a grajek już robi się zajebisty, może nie top, ale w kategorii cena jakość rządzi...szkoda, że już podobnej klasy PFa nie da się dostać w choćby zbliżonej cenie...albo podkoszowi tak zdrożeli na rynku, albo to tylko chwilowa sprawa i po rozpoczęciu sezonu się to zmieni (taką mam nadzieję).
Last edited by Huanito at 11/16/2012 4:47:16 PM