És arra is emlékszel, mivel kezdted savazni? Na az volt az ordas hülyeség.
Khm, rosszul emlékszel. Akkor hazugoztál le először, amikor Ivko leveléről beszélgettünk. Tudod, amiről még printscreent is kiraktam. Az egyenlegedről meg úgy "hazudtam", hogy megismételtem, amit te mondtál előtte. Ott is belinkeltem, mit mondtál (eltarthatósági gondjaid vannak, 800k-s stadionfejlesztés elvitte minden pénzed, stb).
Na akkor most keresd ki hol mondtam én az 1%-ra, hogy jelentős esély. Sokadjára hivatkozol ugyanis rám olyan dolgokkal, amiket én nem mondtam. Na mutasd.
Arról meg nem tehetek, ha te nem érted a "nincs esély" (0%) és a "van esély" (1%) közötti különbséget. Ha pl csapdába kerülnél és lenne két választásod a menekülésre, az egyik tuti 0%, a másikat nem tudod, tehát minimum 1% esély, te melyiket választanád? 0%-ot gondolom. Meg is érdemelnéd.
Az meg megint fogalomzavar, hogy a 0%-ot és 1%-ot a végeredményre vetíted. Ugyanis az esély a meccs előtt van, a végeredmény meg utána
Csapat megítélése, hagyjuk már. Itthoni megítélésben mutasd ki volt az, akinél most romlott a csapat megítélése. Magadon kívül persze. Külföldön szerinted kit érdekel, hogy mi mennyivel kaptunk ki? Mit változtat ez, mondjuk a jövőbeli szereplésünkön? Egyáltalán mi változhat a megítélésünkben? Alacsonyabbra tartanak minket és lebecsülnek, ha szembekerülünk? Hát az valóban nagy tragédia lenne.
Amúgy most miért nem jött fel a "lélektani" kérdés, hogy egy sportolónak hogy érinti a kicsi lelkét? Csak nem rájöttél, hogy hülyeséget írtál vele? Vagy még mindig hiszel benne, hogy egy virtuális játékosnak lelke van? Virtuális lelke?
Te meg nem maxra törekszel. Ha arra törekednél, tennél is valamit a válogatottért, nem csak a szád járna és főleg nem csak a kritikáid jelennének meg. Gratulálni miért nem tudsz soha? Ha a maxra törekednél, nem jelentenél ki olyanokat, hogy boldogabb lennél ugyanolyan pozícióval, de kevesebb ts-sel. Meg nem "vasköcsögöznéd" le a bronzérmet, ami 10-20 olyan ember munkájából jött össze, akik mind többet tettek nálad azért a sikerért. Mindeközben meg kijelented, hogy te elérted a maximumot. Szerinted tényleg a vigaszági cím a maximum és annál nincs feljebb?
Last edited by LA-Charlie50 at 1/19/2015 12:22:44 PM
Don't feed the troll