Ty seš fakt marnej. Vůbec nechápeš o čem je NT. Jeho působení na BB je úplně k ničemu. Rozhodující pro NT manažera je, kolik bude mít času. A je velmi důležité, aby se s námi kandidát podělil o to, jak by si vedení NT představoval. Pokud není schopný napsat ani tohle pochybuji, že by psal manažerům BB maily, kde by s manažery korigoval trénink. Skautoval by hráče, avizoval jejich přestup a těch důležitých věcí je spousta. Informovat komunitu o dění kolem NT na fóru. Myslíš, že by něco přispel na fórum, když není ani schopný napsat na fórum, že kandiduje?
A s tím Hostivařským rybníkem se běž léčit, evidentně z něj máš nějaký syndrom. Hláška pro mě hovoří činy je vážně k smíchu. O jakých činech mluvíš?? Jeho jediným činem bylo, že zmáčknul tlačítko registrovat. Wow vážně borec! Začínám litovat, že jsem mu taky nedal hlas...
Nechci se srovnávat, ale myslím si, že pro NT jsem toho už teď udělal milionkrát víc. Takže jestli pro někoho hovoří činy, jedině pro mě. Jenže to ty a tobě podobní nikdy nepochopí, protože máte pocit, že NT se řídí stejně jako klub. Stačí nastavit sestavu, taktiku a je hovoto. Jenže nastavení zápasu tvoří cca 5% veškeré náplně práce NT trenéra.