BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.687 in reply to 254065.683
Date: 1/19/2015 11:14:13 AM
Overall Posts Rated:
350350
3. eset! Hol kezdtem itt "gyökerezni" bárkit itt? Téged gyökérnek szólítottalak bármikor is? Mutasd már meg...

Szépen rákérdeztem, a miértekre. Miért b. vegyes? Miért nem motsoltunk? Miért adtuk fel eleve, mikor csak ezt tudtuk max a szezonban elérni (+1 forduló nagy mákkal és mots-szal) stb..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 11:14:35 AM

This Post:
00
254065.688 in reply to 254065.686
Date: 1/19/2015 11:16:39 AM
Overall Posts Rated:
350350
Nem ismersz, mikor igazán ideges vagyok...

This Post:
00
254065.689 in reply to 254065.687
Date: 1/19/2015 11:16:55 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Elkepeszto vagy. Agyad mint a hintalonak:) Es csak magyarazod, magyarazod.
Lolci bolci.

This Post:
00
254065.690 in reply to 254065.681
Date: 1/19/2015 11:35:01 AM
Overall Posts Rated:
2828
Mindenki hagyja el az ekezeteket igy titltakozvan az ellen h még mindig nem basztak ki innen... :D

This Post:
00
254065.691 in reply to 254065.687
Date: 1/19/2015 11:37:35 AM
Overall Posts Rated:
310310
Szépen rákérdeztél, persze. Domit a megválasztása napján elkezdted savazni. Mi is volt előbb, te írtad-e le az aktuális kapitányról, hogy hülye, meg fogalmatlan, vagy fordítva?
Ha már szóba került a kettőnk kapcsolata, visszakeressem, melyikünk írta le először a másiknak, hogy "hazudsz"? Visszakeressem, melyikünk írt először olyanokat, hogy "tudsz olvasni?", meg "képes vagy felfogni?" Nem tetszik a stílus? Csak azt kapod vissza, amit te kezdtél el.
Amúgy ok, rákérdeztél. Megkaptad a válaszokat. Na ott miért kellett továbbmenni? Volt egy kérdésed, kaptál rá választ. Erre beindítottál egy blőd vitát, amiben az egyetlen érved a mai napig a pd egy kiesési meccsen. Ezzel odáig jutottál, hogy szerinted 0=1. Tényleg muszáj volt idáig jutni? Mindezt egy olyan meccs miatt, ahol nem számít a pd és még saját magad szerint is bukta lett volna a te javaslatoddal is? Áruld már el, mi a szar múlik azon a +/- pár ponton, ami miatt megéri neked ez a vita.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.692 in reply to 254065.690
Date: 1/19/2015 11:39:27 AM
Overall Posts Rated:
310310
a még-nél bent maradt az ékezet

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.693 in reply to 254065.691
Date: 1/19/2015 11:57:59 AM
Overall Posts Rated:
350350
Domit azért kezdtem "savazni", mert még a megválasztása ELŐTT ordas hülyeséget mondott a centerek bv-jéről. Miért hagyjam, hogy baromságot mondjon,mint kapitányjelölt? Mire mentünk volna 13-as bv-kel??

A "hazudsz" az úgy is volt. Hazudtál, súlyos valótlant állítottál. Az akkori egyenlegemről azt mondtad, hogy fele a valóságnak!
Azért 1,2 milliót elcsalni elég nagy valótlanság volt a részedről
Ezek teljesen normális kérdések! Tudsz olvasni? Érted, amit írok?

Mikor kaptam rá választ? 5-6. nap? Amikor már vagy 5. napja ment vita dzsevasz megkérdezett vélhetően egy edző bácsit és ő homáélyosítta dzsevaszt. Különben már 1. nap is tudott volna felelni nekem!
Az, hogy miért tart vita? Azért, mert valótlant mondasz, hogy 1% az jelentős esély. Az nem esély, az szinte 0-val egyenlő. 0 és 1 között épp ezért nincs JELENTŐS difi. Ha a vita az lett volna, hogy van pl 60-70% esélyünk az egyikkel, akkor érteném, hogy piszkálsz ezzel. De így nem. A 0% és 1% közt szinte semmi érdemi difi nincs, ha a végeredményre (súlyos vereség) vetítjük! Semmi de semmi!

Mi a szar múlik? Pl csapat megítélése külföldön és itthon. Ha azt látják , hogy ezek a béna magyarok kikapnak 27 ponttal, az szted milyen megítélés? Én,mint magyar polgár szégyellem magam emiatt, ahogy az összes valós válogatott kudarc miatt is. Azt mondjátok, hogy nem vagyok hazafi. Nos, ez a legnagyobb hazafiság, ha egy online játékban is maxra törekszem és az az elvárásom! Maximalista vagyok, írtam már.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 11:59:03 AM

This Post:
00
254065.694 in reply to 254065.693
Date: 1/19/2015 12:22:12 PM
Overall Posts Rated:
310310
És arra is emlékszel, mivel kezdted savazni? Na az volt az ordas hülyeség.

Khm, rosszul emlékszel. Akkor hazugoztál le először, amikor Ivko leveléről beszélgettünk. Tudod, amiről még printscreent is kiraktam. Az egyenlegedről meg úgy "hazudtam", hogy megismételtem, amit te mondtál előtte. Ott is belinkeltem, mit mondtál (eltarthatósági gondjaid vannak, 800k-s stadionfejlesztés elvitte minden pénzed, stb).

Na akkor most keresd ki hol mondtam én az 1%-ra, hogy jelentős esély. Sokadjára hivatkozol ugyanis rám olyan dolgokkal, amiket én nem mondtam. Na mutasd.
Arról meg nem tehetek, ha te nem érted a "nincs esély" (0%) és a "van esély" (1%) közötti különbséget. Ha pl csapdába kerülnél és lenne két választásod a menekülésre, az egyik tuti 0%, a másikat nem tudod, tehát minimum 1% esély, te melyiket választanád? 0%-ot gondolom. Meg is érdemelnéd.
Az meg megint fogalomzavar, hogy a 0%-ot és 1%-ot a végeredményre vetíted. Ugyanis az esély a meccs előtt van, a végeredmény meg utána

Csapat megítélése, hagyjuk már. Itthoni megítélésben mutasd ki volt az, akinél most romlott a csapat megítélése. Magadon kívül persze. Külföldön szerinted kit érdekel, hogy mi mennyivel kaptunk ki? Mit változtat ez, mondjuk a jövőbeli szereplésünkön? Egyáltalán mi változhat a megítélésünkben? Alacsonyabbra tartanak minket és lebecsülnek, ha szembekerülünk? Hát az valóban nagy tragédia lenne.
Amúgy most miért nem jött fel a "lélektani" kérdés, hogy egy sportolónak hogy érinti a kicsi lelkét? Csak nem rájöttél, hogy hülyeséget írtál vele? Vagy még mindig hiszel benne, hogy egy virtuális játékosnak lelke van? Virtuális lelke?

Te meg nem maxra törekszel. Ha arra törekednél, tennél is valamit a válogatottért, nem csak a szád járna és főleg nem csak a kritikáid jelennének meg. Gratulálni miért nem tudsz soha? Ha a maxra törekednél, nem jelentenél ki olyanokat, hogy boldogabb lennél ugyanolyan pozícióval, de kevesebb ts-sel. Meg nem "vasköcsögöznéd" le a bronzérmet, ami 10-20 olyan ember munkájából jött össze, akik mind többet tettek nálad azért a sikerért. Mindeközben meg kijelented, hogy te elérted a maximumot. Szerinted tényleg a vigaszági cím a maximum és annál nincs feljebb?

Last edited by LA-Charlie50 at 1/19/2015 12:22:44 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.695 in reply to 254065.693
Date: 1/19/2015 12:39:41 PM
Overall Posts Rated:
411411
Savaztad Cimit savaztad Domit savaztad kaygee-t. Savazod a GM-eket. Savazod a játékot, savazod az LA-kat. Savazod a csoporttarsaidat es mindenki mast aki megver teged. Savazod az altalad "csaloknak" nevezett jatekosokat, mert le mernek motsolni. Savazol engem, savazod szepizt, savazod bandit savazol barkit aki valaszolni mer neked. Te kit nem savazol? Csodalkozol, ha ezt megunjuk, és elkezd lassan visszasavazni teged mindenki? Vedd eszre magad. Te itt egy nem kivanatos szemely lettel. Utal mindenki. Mivel senki sem tiltakozik napok ota ez miatt, ez igaz is. Ezt is te mondtad mindig.

Mi a szar múlik? Pl csapat megítélése külföldön és itthon

Barmelyik kulfoldi beleolvas a forumunka, es meglatja amit te itt irsz, na az utan hogy itelnek meg minket. Te jo eg. Bele se merek gondolni, hogy a te viselkedesed alapjan itelnek meg minket. Egy orszagot dontesz romba.

Ha azt látják , hogy ezek a béna magyarok kikapnak 27 ponttal, az szted milyen megítélés?

Nem tudom, mond meg te, amikor te kikaptal 30 ponttal utana milyen volt a megiteles? Minden idok legdurvabb veresege utan milyen volt a kulfoldi megitelesunk.

Én,mint magyar polgár szégyellem magam emiatt, ahogy az összes valós válogatott kudarc miatt is.

Szegyelheted is. Remeljuk soha tobbet nem talalkozunk veled itt a forumon. Az a 30 pontos meccs alapjaiba rengette meg a nemzetkozi es hazai sport tarsadalmat. Azota nem tudjuk kiheverni a dolgokat. A mostani 27 pont is meg annak a hozomanya. Azota nincs onbizalma az u21 jatekosoknak. Ez a szegyen rajta ul a csapaton szezonok ota. Minden a te hibad. Huzd be fuled farkad, es fejezd be ezt a jatekot azonnal. Egy egesz tarsadalmat tettel tonkre. Szegyeld magad.

Azt mondjátok, hogy nem vagyok hazafi.

Aki nem ad eselyt a gyozelemre egy valogatott csapatnak, és a 0%-ot valassza az 1% helyett az nem hazafi. Aki egy tortenelmi 30 pontos vereseg utan nem takarodik el egy jatekbol es a forumarol, az nem hazafi. Aki lejaratja a forumunkon az egesz magyar nepet a viselkedesevel, az nem hazafi.

Nos, ez a legnagyobb hazafiság, ha egy online játékban is maxra törekszem és az az elvárásom! Maximalista vagyok, írtam már.

Maximalisan megveretned a csapatainkat minden szezonban. Ez kiderult amikor Dominal is okoskodtal, es 2 meccsen is buktunk volna a taktikaddal. Maximalisan teszed tonkre az osszes jatekos jatekat itt a forumon. Maximalisan lehetetlenitetted el szinte az osszes kapitanyunk munkajat. Maximalisan szetromboltal itt mindent amit szet lehetett rombolni. Maximalisan megutaltattad magad mindenkivel aki csak ide teved. Soroljam meg mit csinaltal maximalisan? Egy valamit nem. Nem tuntel el innen maximalisan az orok elerte.

This Post:
00
254065.696 in reply to 254065.693
Date: 1/19/2015 12:52:11 PM
Overall Posts Rated:
411411
Tudod mit. Én igazi hazafiként felajánlom ezután a történelmi 3. vereség után, hogy befejezem ezt a játékot. Mivel a közösségnek sokat ártottam ezzel. És a hazámnak is. Mivel te is hazafi vagy és igazi gerinces ember, ugyan ezt elvárom tőled is, mivel az első kettő történelmi vereség a te nevedhez köthető. Fejezzük be itt és most a BB játékot. Mostantól nem lép be egyikünk sem. Ez az igazi hazafiság mindkettőnk részéről. Nekem van ennyi önkritikám, ha neked is van. Egyszer legyél tökös életedben. Megmutathatod, mekkora hazafi vagy és önkritikát gyakorolhatsz végre. Gyerünk csináljuk. Végre megszabadul tőlünk a többi 200 játékos. MIndenki boldog lesz.

This Post:
00
254065.697 in reply to 254065.678
Date: 1/19/2015 2:09:32 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Amúgy meg nem kéne ilyen hangnemet engedélyezni a fórumon, és ez a mai már a sokadik vagy 4. ilyen beszólása volt

Szerintem teljesen igazad van... újfent. Úgyhogy amint abbahagytad a szófosást, a stáb el is kezd moderálni. Sajnos annyi időm nincsen, hogy egész nap ezt a szart olvasgassam. Valakinek dolgozni is kell.

Advertisement