BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
290828.687 in reply to 290828.686
Date: 12/14/2021 9:47:03 AM
KaraKartalTR
III.2
Overall Posts Rated:
5959
Şahsen çok uzun sezonlar sonra oyuna geri döndüm ''Enteriy'' hocam. Oyuncu konusu hakkında haklı olabilirsin, burada emektârlara.. oyuna ara vermemişlere cevap hakkı doğabilir.. :)

Onun dışında bu maç özelinde konuşmamız gerekiyorsa pekde oyuncu yetişirme sorunu değil sanki sonuç !

Last edited by SirDexterMorgan at 12/14/2021 9:47:52 AM

This Post:
44
290828.688 in reply to 290828.687
Date: 12/14/2021 4:38:59 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Herkese tekrar merhaba. Yapıcı eleştiri ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Maç hakkında birkaç kelam daha edeceğim ve ardından bu sezon kadroda bulunmayan gençler hakkında görüşlerimi aktaracağım.

Bu maça asıl planım dışarıdan çıkmaktı. Dün bunu belirtmemiştim. Bu planımda Utku ile Hüseyin'in kesin oynayacağını düşünüyordum. Utku ve Hüseyin dışındaki oyuncular tek tip ve kitlenebilecek cinsten olduğu için bu 2 isim planımda olmazsa olmazımdı. Formları iyi gelmeyince planı değiştirmek zorunda kaldım.

Bu maça normal efor sarf ederek çıksak da skora baktığımızda kazanma ihtimalimizin düşük olduğunu düşünüyorum. ÇZ atsaydım da gelecek turlarda oynayacağımız zorlu rakiplerde dünkü maçta aldığım riski almak zorunda kaldım. Ben de bu riski Meksika maçında almayı tercih ettim. Hedefim Çeyrek Final olsaydı ben de bilirdim oraya çıkmasını. Avrupa 1.'si olmadıktan sonra bu turnuvanın pek bir önemi olduğunu düşünmediğim için Çeyrek Final ve bu turda elenmek neredeyse aynı diye düşünüyorum. Bunları başarısızlığımı örtmek için söylemiyorum, denedim ve olmadı. Sorumluluk da bana ait. Masal anlatıp kendimi aklama derdinde de değilim. Her şeyi bilmenizi istiyorum sadece.

Bugün gelecek sezon için 20 yaşındaki oyuncuları taradım. Bunun yanında 21 yaş oyunculara da baktım. Hem 21 yaş hem de 20 yaş kategorisinde şu anki kadroda bulunan oyunculardan daha kaliteli oyuncular olduğunu gördüm. Bu sezonluk için üzüldüğüm bir olay ama gelecek adına güzel bir şey. Bu oyuncuların gözden kaçması veya düşünülmemesini anlayamadım. Tecrübeli bir koçun bunlara dikkat etmesi, iyi olan oyuncunun kadroya alınması ve 18 kişilik kadronun tamamının doldurulmaması gerekirdi.

Özellikle Gotham Academy takımının koçu brwayne'den kendi adıma özür dilemek isterim. İki değerli oyuncusu Cumhur Kozak ve Eray Tosun U21 kadrosuna girmeyi hak ettiğini düşünmeme rağmen mevcut şartlardan dolayı maalesef ki forma giyemediler. Takımda da genel olarak çok benzer kısalar varken bu iki isim oyunumuzu açacak tipten oyunculardı. Eray, Hüseyin'in yokluğunda tam planıma uygun, bu maçlık oyuncuydu.

Özellikle gelecek sezon forma giyecek olan Kubat Atlas, Mustafa Cem Piskin, Utku Ural gibi gençler de bu kadroya dahil edilebilirmiş. Bunlara artık yapacak bir şey yok, sadece bilgilendirme amaçlı söylüyorum. Mustafa Cem Piskin, bana göre Ömer Eyüboğlu veya Atik Velid yerine kadroya dahil edilebilirdi.

Şu an U21 kadrosuna gelecek sezon kadroda olma ihtimali olan 16 kişi dahil ettim. Bu 16 kişi dışında özel antrenman programlarıyla kadroya dahil olma ihtimali olan oyuncular var. Her oyuncunun sivrilen özelliklerinin farklı olmasının nedeniyle de farklı taktik varyasyonlarını daha rahat bir şekilde kullanabileceğiz. Veri tabanının elimde olmamasından dolayı bu turnuvadan erken elenmemiz gelecek sezon adına iyi oldu diye düşünüyorum.

Tüm yapıcı eleştirilerinize ve düşüncelerinize tekrar saygı duyduğumu belirtmekle birlikte teşekkürlerimi sunuyorum. Maç özelinde söylenecek şeyleri söylediğimi düşünüyorum. Şu ana kadar benim veya kimsenin değinmediği bir eksiklik veya başka bir şey varsa burada paylaşırsanız birlikte çözüm arayabiliriz. Herkese iyi günler dilerim.

This Post:
00
290828.689 in reply to 290828.688
Date: 12/15/2021 2:44:18 AM
Fame Of Justice
II.4
Overall Posts Rated:
8484
Ben kendimi artık bu gündemlerden uzaklaştırıp. Kendime Tekirdağ'da bir çicek bahçesi alıp, çicek yetiştirip klimalı bahçeli bir evde yaşamımı devam ettirmeyi düşünüyorum. Huzurlu bir şekilde U21 ve milli takım muhabbetlerinden uzakta sakin bir oyun oynamak istiyorum.

From: Obradovic

To: ard
This Post:
11
290828.691 in reply to 290828.690
Date: 12/20/2021 4:26:55 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Merhaba hocam tabii ki öğrenebilirsiniz, öğrenmek ve sormak herkesin hakkı. Akıllarda hiçbir soru işareti bırakmak istemem, bu yüzden gönül rahatlığıyla kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, tabii ki saygı ve sevgi çerçevesini aşmadan.

- Ozan'ın bu takımın en iyi oyuncusu olduğunu ve gelecekte A Milli Takımı için çok önemli bir oyuncu olacağını düşündüğümden,
- Ozan'ın gelişimini yakından takip edebilmek için,
- Şu an bulunduğu takımın Ozan'a çok fazla önem vermesinden, formuna ve antrenmanlara dikkat etmesinden dolayı emeğinin karşılığını alması için,

kadroda tutma kararı aldım. Yanlış anlaşılmaya yer verdiyse özür dilerim. Bu yaptığımı sizlerle en başta paylaşmam gerekirdi. Kendisiyle Ozan sayesinde irtibatımız oldu, onun dışında hocayı tanımıyorum.

Sevgiler
Obradovic

From: Obradovic

To: ard
This Post:
44
290828.693 in reply to 290828.692
Date: 12/21/2021 12:04:26 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Ben haksızlık göremiyorum hocam. Ozan'ın koçu oyuncunun formuna dikkat etti ve onu bizim isteklerimize göre yetiştirdi. Bundan dolayı kadroda tutmaya devam edeceğim. 18'lik kadroda hiç maça çıkmamış, yeterli olup formundan dolayı değerlendiremediğimiz veya hiç geliştirilmeyen oyuncuların ve koçların, Ozan ve koçunun aynı kefeye konması da bana haksızlık olarak geliyor. En kritik anlarda isteklerimize cevap vermeyi bırakın, mesajı açıp bırakan koçların oyuncularının kadroda bulunması bana doğru gelmiyor hocam. Tabii bunu tüm oyuncuların sahipleri için demiyorum, böyle olduğunu düşünmeyen hocalarım kendi üstlerine almasın bu sözlerimi. Ozan'ın maaşı ortada, gelecek sezon da takımını çok zorlayacak bir miktarda maaş alacak. Bundan dolayı kadroda tutmayı düşünüyorum. Diğer MT şansı olan oyuncular da elbette var ama Ozan kadar kesin olmadığı için kadroda tutmama kararı aldım.

This Post:
66
290828.694 in reply to 290828.692
Date: 12/21/2021 1:19:26 PM
Overall Posts Rated:
2828
Mtde 2 maça çıkıp toplam 30 dakika oynayan oyuncun sana haftalık gelir getirmez merak etme hocam

This Post:
00
290828.696 in reply to 290828.695
Date: 12/21/2021 3:46:19 PM
Afyon Bld Gençlik
TBL
Overall Posts Rated:
7171
Second Team:
BC Ferref
Kambersiz düğün olmaz dimi cengo ?

This Post: