zato ajmo se bar jednom mi hrvati ujediniti i pokazati svima da možemo i ujedinjeni biti, a ne se samo svaditi...........
Ovo ti je mission impossible....nažalost
ah vidim i sam nemre to kod nas hrvata proči ma nama je u krvi da budemo podređeni drugima i da nam drugi vladaju , jer su drugi pametniji od nas i mi znamo radije slušati druge nego da složno zbijemo pametne glave i zajedničkim snagama probamo pobijeđivati ostale, radije se bumo svadili i dalje propadali.....................
ah , šta se tu može to je Hrvatska stvarnost i realnost uvijek bu postojala opozicija koja bu čekala samo jedan krivi potez ovih drugih da ih probaju srušiti i ko bu tu najviše ispaštao hrvatska repka-...........naravno.........
pa pogledajte malo jake evropske klubove, ko postiže najbolje rezultate oni koji ne mijenjaju trenere i izbornike ko čarape svaki tjedan , a kod nas je to poznato da se izbornici i treneri mjenjaji skoro svaki tjedan..........a i to je poznato da u hrvatskoj ima 4 milijona izbornika i svako je pametniji od onog drugog to je jako poznato kod nas....................
očito radije to hočete nego da zajedno dogovorom izaberemo jednog od svih nas a mi ostali da mu pomognemo, i da od naše repke napravimo konačno respektabilnu momčad.............
ali kaj ja to sad tu vama pametujem kad ste vi ipak puno pametniji od mene i sve to dobro znate ali ne bi popustili nego se bumo i dalje svadili i jedni drugima podmetali, samo da ovi drugi slučajno ne uspiju, i čekali bumo da ovi drugi zgube jedniu tekmu da im možemo podmetati evo da smo mi vodili repku mi bi to puno bolje i mi sigurno ne bi to kaj su ovi drugi napravili............
to je na žalost naša stvarnost i realnost, nažalost.............................................................
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!