BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.687 in reply to 47074.686
Date: 6/9/2010 12:13:19 PM
Overall Posts Rated:
22452245
... zato nan repka nije nista ni napravila ove sezone ... he he

tako sad i ti nož u leđa , najmanje sam ga od tebe očekivao, srami se ...............

ne samo kaj me niste pozvali kad ste se našli u zagrebu nego sad još i nož u leđa..............ah ranjen sam i povlačim se u potpunu izolaciju svi su mi okrenuli leđa .............jadan ja, šmrc,šmrc.......................plačem a suza nema.................

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
47074.688 in reply to 47074.687
Date: 6/9/2010 12:14:10 PM
Overall Posts Rated:
1818
.... zavadi, pa vladaj ... :-)

This Post:
00
47074.689 in reply to 47074.688
Date: 6/9/2010 12:29:42 PM
Overall Posts Rated:
1010
...nismo te zvali,jer mi stvaramo svoju federaciju a ti si vec clan druge...

This Post:
00
47074.690 in reply to 47074.689
Date: 6/9/2010 12:39:39 PM
Overall Posts Rated:
1818

... e vidis , ovo mi nije palo na pamet ... nice ...

This Post:
00
47074.691 in reply to 47074.689
Date: 6/9/2010 2:04:59 PM
Overall Posts Rated:
22452245

kakve to veze ima ja sam neutralan, mogu biti poveznica između jednih i drugih jer čemo samo ujedinjeni biti bolji od drugih, a ako čemo se ovako razjediniti i jedni drugima zabijati nož u leđa onda čemo tek napraviti sranje i tek čemo onda pasti u svkom pogledu...........

zašto ne bi svi zajedno , krenuli u stvaranje jedne zajedničke federacije da možemo konkurirati i ostalim repkama .............ili je tu ipak onaj poznati hrvatski jal opet na djelu............

ak meni crkne krava nek onda susjedu crknu bar dvije pa ču ja onda biti zaovoljan

dečki po meni bi za napredak naše bb zajednice trebalo okrupniti nas sve aktivne menađere na forumima , pa da svi zajedno krenemo u akciju kodnog imena dizanje bb-zajednice iz hrvatske na jedan viši nivo kao što su očito drugi napravili........

jer jedino ujedinjeni možemo nešto postiči, a ovako ako čemo se po klanovima prepucavati, uvijek če oni drugi pokušati zajebati ove druge koji su na vlasti i nikam nebumo išli napred kao i naši političari koji su nas doveli u ovu situaciju u kojoj smo sada.........

i ja sam kao i vi obiteljski čovijek imam dvije male zmajice i ženu nezaposlenu, i meni je ova igra bijeg od stvarnosti, i zato po meni ajde da bar budemo u virtualnom svjetu složni kad več nismo u stvarnom...............

zato ajmo se bar jednom mi hrvati ujediniti i pokazati svima da možemo i ujedinjeni biti, a ne se samo svaditi...........

This Post:
00
47074.692 in reply to 47074.691
Date: 6/9/2010 2:31:19 PM
Overall Posts Rated:
1010

zašto ne bi svi zajedno , krenuli u stvaranje jedne zajedničke federacije da možemo konkurirati i ostalim repkama .............ili je tu ipak onaj poznati hrvatski jal opet na djelu............

to nema veze sa jalom,ili bilo icim drugim...ima veze sa onim sto je choda tako lijepo ranije napisao, zajednicom vlada i to superiorno jedna ekipa, i to je to....nista vise, dapace osobno,podrzavam i jednog i drugog izbornika,bar dosad je tako bilo...ali da zelimo jacu opoziciju,zelimo...jednostavno

ideju o bratstvu i jedinstvu smo vec slusali....znamo kako je to proslo....i ne usporedjuj nas sa hrvatskim politicarima jer smatram da je bilo koji BB manager 2 puta inteligentniji , pametniji i nacitaniji od svih koji sjede(spavaju) u saboru...svaka zdrava drzava ima opoziciju i vladu...promjene su nuzne za boljitak svih vladajucih sistema,poslovnih,drzavnih...svih, to je jednostavno tako....

This Post:
00
47074.693 in reply to 47074.691
Date: 6/9/2010 2:32:04 PM
Overall Posts Rated:
3131
zato ajmo se bar jednom mi hrvati ujediniti i pokazati svima da možemo i ujedinjeni biti, a ne se samo svaditi...........

Ovo ti je mission impossible....nažalost

From: Kivan
This Post:
00
47074.694 in reply to 47074.691
Date: 6/9/2010 2:44:01 PM
Overall Posts Rated:
3838
Od kad smo se poceli dijelit na ove i one?

svima je u interesu jaka repka

bilo je gresaka ui komunikaciji, manjka iste, al za to smo svi krivi sto smo pre malo pisali ovdje i raspravljali, svi

bit ce bolje

This Post:
00
47074.695 in reply to 47074.693
Date: 6/9/2010 2:49:11 PM
Overall Posts Rated:
22452245

Ovo ti je mission impossible....nažalost

ah vidim i sam nemre to kod nas hrvata proči ma nama je u krvi da budemo podređeni drugima i da nam drugi vladaju , jer su drugi pametniji od nas i mi znamo radije slušati druge nego da složno zbijemo pametne glave i zajedničkim snagama probamo pobijeđivati ostale, radije se bumo svadili i dalje propadali.....................

ah , šta se tu može to je Hrvatska stvarnost i realnost uvijek bu postojala opozicija koja bu čekala samo jedan krivi potez ovih drugih da ih probaju srušiti i ko bu tu najviše ispaštao hrvatska repka-...........naravno.........

pa pogledajte malo jake evropske klubove, ko postiže najbolje rezultate oni koji ne mijenjaju trenere i izbornike ko čarape svaki tjedan , a kod nas je to poznato da se izbornici i treneri mjenjaji skoro svaki tjedan..........a i to je poznato da u hrvatskoj ima 4 milijona izbornika i svako je pametniji od onog drugog to je jako poznato kod nas....................

očito radije to hočete nego da zajedno dogovorom izaberemo jednog od svih nas a mi ostali da mu pomognemo, i da od naše repke napravimo konačno respektabilnu momčad.............

ali kaj ja to sad tu vama pametujem kad ste vi ipak puno pametniji od mene i sve to dobro znate ali ne bi popustili nego se bumo i dalje svadili i jedni drugima podmetali, samo da ovi drugi slučajno ne uspiju, i čekali bumo da ovi drugi zgube jedniu tekmu da im možemo podmetati evo da smo mi vodili repku mi bi to puno bolje i mi sigurno ne bi to kaj su ovi drugi napravili............

to je na žalost naša stvarnost i realnost, nažalost.............................................................

This Post:
00
47074.696 in reply to 47074.694
Date: 6/9/2010 3:09:08 PM
Overall Posts Rated:
3131
Trebalo bi pod hitno popraviti komuniakciju na forumu kao i komunikaciju sa managerima mladih potentnih(ne me krivo shvatit) igrača.

This Post:
00
47074.697 in reply to 47074.696
Date: 6/9/2010 3:11:35 PM
Overall Posts Rated:
22452245
Trebalo bi pod hitno popraviti komuniakciju na forumu kao i komunikaciju sa managerima mladih potentnih(ne me krivo shvatit) igrača.

znamo mi na kaj si ti mislio pervertitu jedan .............he,he .::::::::)))))))))))

Advertisement