A ne secas se kad je Gurovic pricao da nikada ne bi otisao u Zvezdu. Tada je bio veliki grobar, a sada je zvezdina legenda.Smesno.
Auuuu kad bi ti samo znao koje sve spletke i pritisci se dešavaju igračima koji igraju za Zvezdu pa za Partizan i obrnuto ...
Gurović je legenda, jedno od najboljih niskih krila koje je imala Srbija i ex-SRJ i mnoooooogo je učinio za sve nas u Srbiji (a i šire) koji volimo da gledamo košarku ...
Ja znam klinca koji je iz mog grada, i trenutno je u bg igra za mladje selekcije partizana u fudbalu,
dechko je delija kakvog nema u njegovoj generaciji, na plafonu u njegovoj sobi ima zvezdin grb, ima shalove, dresove...
Ali ga u zvezdi nisu hteli, i shta ce dechko nego u partizan.... a reci cu ti kroz 5,6 godina ko je, kad bude zaigrao u prvom timu, vido sam ga pre neki dan, kaze da ne moze da podnese da nosi crno beli dres, al jbg mora, kako on kaze- da ga snimi cz pa da predje kod njih.
A shto se tiche Gurovica... ja i dan danas kad gledam onu tekmu iz Indijanapolisa sa SAD-om kad gura ubaci tri trojke, ja se i dan danas najezim... dovoljno je samo toliko...