BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.688 in reply to 102056.681
Date: 5/14/2010 4:46:11 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Jelikož asi tady není až tak moc lidí, co mají tým jak na BB, tak na FK, tak musím potvrdit, že Zdendův tým tam patří k nejlepším českým týmům.
Současně bych ale dodal že přestože se tam hraje už 24. sezona, má hra necelých 20 tis. uživatelů, ale nevím, jaký byl vývoj v průběhu těch 24 sezon, jak to klesalo či stoupalo. A taky bych dodal, že já hraju na špici druhé nejvyšší české soutěže, přičemž té hře dlouhodobě věnuji v průměru pod 5 minut denně, vůbec nezkoumám její principy, nesleduji změny tvůrců apod.
Čímž rozhodně nechci snižovat jeho úspěchy na FK.

From: Amare

This Post:
00
102056.689 in reply to 102056.687
Date: 5/14/2010 5:33:33 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Musím se přiznat, že tahle možnost (úmyslného zbotování, abych měl klid) mě nenapadla. Děkuji :D

From: docend24

This Post:
00
102056.690 in reply to 102056.689
Date: 5/14/2010 5:44:43 AM
Overall Posts Rated:
154154
Tak ještě se taky můžeš nechat zabanovat, pokud by ti vyloženě šlo. Mimochodem částá situace u voleb v nových zemích, kde se někomu podaří zaregistrovat si v té zemi (první) tým nechá si jeden ze svých týmů zvolit. Pak se údajně oslovují další dle pořadí ve volbách, což je velmi vtipné hlavně v případech, kde nikdo z nich nedostal hlas a rozhoduje tak datum registrace na BB.

From: Wixix

This Post:
00
102056.691 in reply to 102056.690
Date: 5/14/2010 5:53:47 AM
Overall Posts Rated:
3636
ZaBANuju vás všechny vy mafiáni :P ... máš pravdu že volby v malých zemích bývají problémové, na druhou stranu se při nich přijde na spoustu podfukářů, na které by se třeba jinak nepřišlo :)

This Post:
00
102056.692 in reply to 102056.690
Date: 5/14/2010 7:06:42 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Myslíš, že dostanu banána, kdybych třeba byl hoooodně sprostý na fóru?? To mohlo být jedna-dvě, my mafiáni pro tvrdší slovo nechodíme daleko.
Ale to bys mě, Wixi, asi jenom vykopnul z fóra, že? A ještě dotaz - vykopnutí z fóra znamená, že si ho ani nemůžu číst? To by nemuselo být až tak marný...ale nakonec by mi po vás bylo stejně asi smutno, potvoráci :D

Ale - to už jsem poněkud off-topic. Omluva. Konec.

This Post:
00
102056.693 in reply to 102056.692
Date: 5/14/2010 7:46:21 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Dneska Zlatohlávkovi skočila Střelba (JS), tak aspoň že tak.

This Post:
00
102056.694 in reply to 102056.693
Date: 5/15/2010 8:15:28 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Takže nám trochu vypálil rybník aktuálně asi nejlepší turecký tým (v poslední sezoně double a už 2 tituly v řadě) a Zlatohlávka koupil on. Bohužel jsme nebyli schopni k dnešní uzávěrce v žádném týmu schopni dát dohromady dostatek financí, abychom ho koupili.
Protože ho bidoval na poslední chvíli a bylo málo času zjišťovat, kdo je vlastně ten kupec, raději ho rychle nabral do NT, aby nám ho třeba nemohli "upálit". Tím jsem se připravil o jedno místo na soupisce, přesto bych rád zachránil 5 hráčů, které jsem na začátku týdne uvedl (pokud se nikdo z majitelů do zítřejšího večera nepřihlásí). Jsou 2 možnosti, jak to udělat, buď kromě Gáška (kterého jsem už vyhodil) vyhodím ještě jednoho hráče (asi Slezáčka, se kterým už nepočítám) nebo Amare do U21 nenabere jednoho ale dva hráče.
Samozřejmě jsem už novému majiteli napsal, abych zjistil jeho tréninkové plány apod., tak uvidíme, co se dozvíme.

This Post:
00
102056.695 in reply to 102056.694
Date: 5/15/2010 11:15:17 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
já můžu nabrat 2, většina hráčů z naší soupisky má skvělou formu, nemusím nikoho nabírat. zůstanou mi 2 místa, a jednoho hráče můžu vyhodit bez zhoršení nálady (pokud bychom postoupili).
manažeři hráčů na soupisce jsou fakt vzorní s minutami, takže si myslím, že se 3 volnými místy pro případ zranění apod. si vystačím

This Post:
00
102056.696 in reply to 102056.694
Date: 5/15/2010 12:17:21 PM
Overall Posts Rated:
154154
Já bych to tedy řešil hlavně přes áčko, juniorka v případě postupu bude hrát ještě dalších pět zápasů a i když tam šance už budou asi spíš symbolické, tak je to ještě dlouhá doba se soutěžními zápasy, spíš bych zatížil áčko, nic horšího než pád do pátého koše, což nvalstně není vůebc špatné, se nám nemlůže stát.

Nikde není psáno, že někdo v u21 třeba náhle nezmění majitele, mlže být nečřekaná marodka,...

This Post:
00
102056.697 in reply to 102056.696
Date: 5/16/2010 3:10:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Záchrana domluvena podle původního plánu před nabráním Zlatohlávka, tzn. 4 v NT a 1 v U21.

Na externím foru a ve federaci najdete plány na zápas s Ruskem, tentokrát jsme to teda zvládl až v neděli ráno a ne hned po pátečním tréninku.

A ještě jedno upozornění, pokud se někdo nové hlásí do federace, napište mi mailík, že jste podali žádost o vstup. Protože se moc nových lidí nehlásilo, nekontroloval jsem to moc často a automaticky to žádné info neposílá, takže třeba Draqovi tam teď žádost ležela několik týdnů, za což se omlouvám.

This Post:
00
102056.698 in reply to 102056.687
Date: 5/16/2010 8:08:28 PM
Overall Posts Rated:
913913
Tak obcas si prectu NT forum, ale co me cekalo dneska jsem necekal - 130 prispevku;) Nejdrive jsem se nechtel k tomu vyyjadrovat, protoze je to proste jenom hra, ale nakonec to udelam.

NT system: Uprimne je mi repre ukradena a jeji vyskedky taky, protoze tato hra je delana spise pro managery tymu, nez statu. Navic zabyvat se ji uz mi prijde opravdu moc, uz ted si rikam, jestli nejake virt. hre nedavam prilis moc ceneho casu! U nas se to ale spis vse zvrhlo tak, ze se vsichni snazi udelat neco pro NT, bohuzel je to z vetsi miry vina vyvojaru, kteri do hry zapojili marchendise...a nic jineho tymum nezbyva. V dnesnim stavu je NT vedeno precizne, myslim tim prehled o hracich, premysleni o taktice - tedy projizdeni skillu hracu mi vubec nevadi, tak je to i ve skutecnem svete, kvality hrace jsou vzdy videt.. At si rwystyrk drzi svou vizi a uvidi se, jestli je opravdu dobra. Myslim si, ze az tak uplne ne, i kdyz na klubove urvoni se ji taky drzim a libi se mi;) Staci se jen podivat na ABK u nas, ktery je kazdy rok v play off a jeho 100k pivot urcite nema skilly, ktery by si R. predstavoval;) Ohledne Amareho volnosti - jak rekl, nemluvi mu do tech, co nejsou pro NT duleziti - ale to je prave to, o tech perspektivnich mu prikazuje, jak je vyvijet - to volnost neni;)

Co mi tedy vadi: Vadi mi zasahovani do hry vsech manageru, kteri se musi ridit presne taktikou treninku, kterou se mu snazi z repre naridit - Pro Nightwalkera- takze to jako zasluhu nepovazuju;) - ja jsem napriklad tento tyden prohral zapas, protoze trenuju trenink, ktery se mi z hlediska vykonu nehodi, ale delat to musim, protoze nejaky prijem za repre hrace potrebuju. Z tohoto tedy vyplyva, ze NT diktuje tymum, jake hrace maji pestovat a nepracuje tak, ze si vybira z hracu, kteri jsou trenery svobodne tvoreni. Z nich bych si pak mel NT trener vybirat hrace do sve koncepce. Budme ale radi, ze Rwystyrk vyznava hrace nizky platu, coz je vyhodou.

To Morous: To, ze nekdo rekne, ze je mu rwystyrk nesympaticky, neznamena, ze si to nemuze dovolit, kdyz on sam pro NT nic neudelal. To neni o sympaticnosti. Tve rypani ovsem je hodne jednoduche a v tom Zdena i ten s tim delsim nickem na P mají pravdu. Osobne mi taky rwystyrk v mnoha vecech sympaticky neni a on to vi, protoze mu to dam vzycky najevo. Tim ale nesnizuju, co vse pro NT dela a celkove v BB a ty jeho dlouhe prispevky proste nekdy precist nedokazu:). Opravdu si ho ale vazim za to, ze se nezdraha poradit a taky toho hojne vyuzivam a urcite s nim, doufam, vychazim za dobre. Tim se blizim k tomu, co mne se osobne nejvic nelibi - a to jsou tyto tri veci:
1) Nesnasim domlouvani taktik pred zapasem, toto postrada jakoukoliv ferovou hru - ale toto neni nejhorsi.
2) Zneuzivani pozice NT trenera ke svemu prospechu. Jelikoz rwystyrk buduje NT podle sveho gusta a ma prehled o jeho hracich, muze se s managery mnohem jednoduseji domlouvat ma dobe prodeje urcitych hracu. Jakmile ma penize, pozada nekoho, jestli uz da toho a toho hrace na trh a vi, ze ma velkou nadeji ho koupit. Ted se to nepovedlo se Zlatohlavkem a hned to stalo za komentare....ja jsem ho osobne chtel moc, ale nemel jsem finance - jako obvykle - proste smula a budu muset cekat dal. Je pravda, ze kdyz budu mit penize, muzu posilat BB mail vsem managerum, kteri maji hrace v repre a zjistovat jejich skilly, ale to by se asi nikomu nelibilo.
3) To co se stalo ted naposled - to se prave trochu blizi te mafii:) - jak je mozne financovani druheho tymu s tim, ze mu bidnu na hrace, aby nekoho mohl koupit. Pokud to nevyjde, tak si je zkoupi zpet nebo necha jit, podle toho o koho jde. Toto mi prijde uplne ujete. Ale je pravda, ze asi jenom mne, protoze nikdo jiny si na to nestezuje:)

Tak to jen tak, ze Zdena neni jediny, komu se neco nezda a klidne to rekne;) Tolik jsem toho snad jeste na BB nenakecal a jsem zvedavy, jestli to vubec nekdo docte do konce;)

Neni to mysleno negativne, je to vsechno v dobrem;)

Tak hodne zdaru v BB vsem!

Advertisement