poio esoteriko sistima apo ta 2 ekmetalevete kalytera to periferiako sout?to koita mesa h to low post?
Η λογικη λεει-->πιο αργο συστημα-->ψαχνεις με κυκλοφορια(πασα δλδ) το εξωτερικο μισματς στην εξωτερικη αμυνα του αντιπαλου(με δεδομενο οτι παιζει μτμ).Εξωτερικο μισματς δε σημαινει ομως απαραιτητα και σουτ.Μπορει να ειναι και ντραιβ.
Το inside iso λεει γειαααα...
Σοβαρα τωρα διαπιστωνω παρακολουθωντας παιχνιδια με εσωτερικη απομονωση οτι αν ο καλυτερος ψηλος(ή και οι δυο) εχουν πασα(8-10 ειναι οτι πρεπει) το 2 και 3 παιρνουν πολλα περιφερειακα σουτ και τριποντα.
Εγω να ρωτησω κατι αλλο.Εστω οτι θελω να σπασω μια 2-3 και ο αντιπαλος δεν εχει καλη εξωτερικη αμυνα.Και εστω οτι η ομαδα μου δεν μπορει να παιξει πρινστον αποδοτικα και δε θελει να παιξει υπομονετικη.Τι ειναι καλυτερο?
Κινηση,τρεξε σουταρε απο περιφερειακα ή το ρισκο του κοιτα μεσα/εσωτ. απομονωση και με δεδομενο οτι στις θεσεις 4-5 εχω καλους πασερ και επικινδυνους σκορερ?
Εχω ακουσει και τις δυο αποψεις απεναντι σε 2-3.Απο τη μια οπωσδηποτε εξωτερικα συστηματα απο την αλλη το κοιτα μεσα κιας υπαρχει αριθμητικη διαφορα.(Προφανως αν ο αντιπαλος παιζει με ψηλο στο 3 ,το κοιτα μεσα δεν ενδεικνυται).
Last edited by botzinis29 at 6/1/2012 8:42:10 AM