Par igrača koje bi ove sezone gledali u reprezentaciji da su u formi...ili da su vlasnici htjeli bar pokazati malo dobre volje za treningom u pravom smjeru.
Vjenceslav Krajina, bek šuter, mislim da je ovo zadnja sezona da se žali za njim, ipak ima već 34, sad će i skilovi početi s padom. Ali kako god da ga okreneš bek s 2. najvišim zbrojem vanjskih skilova u Hrvata. Mislim da bi nam donio malo čvrstine na vanjskim linijama sa svojim iskustvom.
Mak Torkonjak, play, istina da mu fali IS, ali svejedno vjerujem da bi s klupe donio kvalitetu u igru, uz Magaša najviši PASS u Hrvata. Još ima prostora i dovoljno je mlad za napredak.
Oliver Krajina, bio je u sastavu, ali isto kao da nije ni bio jer se nije naigrao. Naš najbolji skakač uz Krnčevića. Njegovo igranje uz Krnčevića bi nam donijelo debelu prevagu u skoku. Također vjerujem da može dignuti još pokoji skil.
Neno Šonja, KC, dobri skilovi, kronično mu fali izdržljivosti i slobodnih bacanja i bar jedan skil na skoku više. Ipak sam ga ubacio na kraju pošto je bio u top formi, čisto da vidimo što može. Ne vidim ga u sastavu za iduću sezonu.
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...