Savaztad Cimit savaztad Domit savaztad kaygee-t. Savazod a GM-eket. Savazod a játékot, savazod az LA-kat. Savazod a csoporttarsaidat es mindenki mast aki megver teged. Savazod az altalad "csaloknak" nevezett jatekosokat, mert le mernek motsolni. Savazol engem, savazod szepizt, savazod bandit savazol barkit aki valaszolni mer neked. Te kit nem savazol? Csodalkozol, ha ezt megunjuk, és elkezd lassan visszasavazni teged mindenki? Vedd eszre magad. Te itt egy nem kivanatos szemely lettel. Utal mindenki. Mivel senki sem tiltakozik napok ota ez miatt, ez igaz is. Ezt is te mondtad mindig.
Mi a szar múlik? Pl csapat megítélése külföldön és itthon
Barmelyik kulfoldi beleolvas a forumunka, es meglatja amit te itt irsz, na az utan hogy itelnek meg minket. Te jo eg. Bele se merek gondolni, hogy a te viselkedesed alapjan itelnek meg minket. Egy orszagot dontesz romba.
Ha azt látják , hogy ezek a béna magyarok kikapnak 27 ponttal, az szted milyen megítélés?
Nem tudom, mond meg te, amikor te kikaptal 30 ponttal utana milyen volt a megiteles? Minden idok legdurvabb veresege utan milyen volt a kulfoldi megitelesunk.
Én,mint magyar polgár szégyellem magam emiatt, ahogy az összes valós válogatott kudarc miatt is.
Szegyelheted is. Remeljuk soha tobbet nem talalkozunk veled itt a forumon. Az a 30 pontos meccs alapjaiba rengette meg a nemzetkozi es hazai sport tarsadalmat. Azota nem tudjuk kiheverni a dolgokat. A mostani 27 pont is meg annak a hozomanya. Azota nincs onbizalma az u21 jatekosoknak. Ez a szegyen rajta ul a csapaton szezonok ota. Minden a te hibad. Huzd be fuled farkad, es fejezd be ezt a jatekot azonnal. Egy egesz tarsadalmat tettel tonkre. Szegyeld magad.
Azt mondjátok, hogy nem vagyok hazafi.
Aki nem ad eselyt a gyozelemre egy valogatott csapatnak, és a 0%-ot valassza az 1% helyett az nem hazafi. Aki egy tortenelmi 30 pontos vereseg utan nem takarodik el egy jatekbol es a forumarol, az nem hazafi. Aki lejaratja a forumunkon az egesz magyar nepet a viselkedesevel, az nem hazafi.
Nos, ez a legnagyobb hazafiság, ha egy online játékban is maxra törekszem és az az elvárásom! Maximalista vagyok, írtam már.
Maximalisan megveretned a csapatainkat minden szezonban. Ez kiderult amikor Dominal is okoskodtal, es 2 meccsen is buktunk volna a taktikaddal. Maximalisan teszed tonkre az osszes jatekos jatekat itt a forumon. Maximalisan lehetetlenitetted el szinte az osszes kapitanyunk munkajat. Maximalisan szetromboltal itt mindent amit szet lehetett rombolni. Maximalisan megutaltattad magad mindenkivel aki csak ide teved. Soroljam meg mit csinaltal maximalisan? Egy valamit nem. Nem tuntel el innen maximalisan az orok elerte.