A rotinál a kategórián belüli helyezésért kapsz pontokat, a season pointsnál a pontokat kapod meg. Rotinál nem éri meg "agyonnyerni" egyik kategóriát sem, season pointnál igen. Ott építhetsz pl full védő/pattanózó csapatot, vagy éppen csak pontdobókat, nem kerülsz hátrányba azért, mert más kategóriákban rosszabb vagy, csak többel kell nyerni azt a kategóriát, amiben jobb vagy, mint amennyivel elbukod azt, amiben gyengébb vagy.
Példa:
Négyen játszunk, csak dobott pontot és lepattanókat nézünk:
Neked van a szezonban 10000 pontod és 1200 pattanód, nekem 8000 pontom és 1500 pattanóm, Ubulnak 5000 pont, 1300 pattanó, Gézának 3000 pont, 800 pattanó.
Rotinál te kapsz 6 pontot (4 a pontokért, 2 a pattanókért), én hetet (3 a pontokért, 4 a pattanókért), Ubul 5 pontot (2 a pontokért, 3 a pattanókért), Géza két pontot (1-1).
Season pointsnál te kapsz 11200 pontot, én 9500-at, Ubul 6300-at, Géza 3800-at.
Edit: Ezért kell nagyon jól kitalálni a súlyozást és ezért kellenek a mínusz pontok, hogy ne az nyerjen, akinél ott van Harden és Westbrook, hanem számítson az is, milyen pattanózóid vannak, milyen passzolóid, védőid, milyen hatékonysággal dobnak az embereid, stb.
Last edited by petermarshall at 8/24/2018 9:56:49 AM