Én értem a problémádat, de a fogalmazásod kérdéseket vet fel bennem. Szerintem nem érted az edzés lényegét. Ha tévednék elnézés.
3 játékos folyamatos edzése,fejlesztése fejti ki a legnagyobb hatékonyságot a játékosokra
Ez így nem igaz. Ha egyposztos edzést adsz akkor igen. Ha kétposztost akkor 6 embert edzhetsz. Ugyebár ilyen edzést is adnod kell (tempó és 1:1). Ha egyposzton edzel 3 embert (a kérdésedből ezt feltételezem) akkor nincs olyan, hogy egy 4. ember tud játszani azon a poszton. Ha mégis, akkor valaki a másik 3 közül nem kap rendes edzést.
Számokkal:
3 meccsed van egy héten. 3x48 perc egyposztos edzésen. 48 perc a 100% edzés. ha 40 percet játszik az 83.3% edzés. Hogy fér ebbe bele a 4. ember? ha a 4. ember 20 percet kap, az 41,6 %edzés a 4.-nek, ennyivel kevesebbet kap egyik a másik háromból. Ha ügyes voltál 2db 100%, 1db 58,4 , 1db 41,6-ot kap. Nagyon reggel van, lehet elszámoltam valamit, de a lényeg szerintem érthető. 48 perc felett már nem jár plusz edzés, hiába játszik valaki 60 percet, max az elveszi a többiek elöl a 48 percet. Ezek szoktak lenni az általános félreértések.