Tylko, że właśnie...my mówimy trudno, a taki właściciel zniechęca się już do repr być może na zawsze niezależnie od tego, że być może dzięki temu 3-4 sezonowemu treningowi ma super grajka. Luźna myśl z mojej strony, ale jeśli chodzi o mnie to ja się coraz mocniej do niej przekonuję na każdym kroku...
Co do cypis82...chwała Mu za to :) Ja wiem, że tacy właściciele są i brawo dla nich. Akcja Myszy też jest dobra byle trzymała się wytyczonych przez siebie ram i była konsekwentna - tak jak często powtarzałem, ja staram się podchodzić do sprawy z dystansem.
Co do Wojtasa...Ja wiem, że są tacy właściciele...tylko jest ich za mało ;P Tam zresztą wzrost pewnie mocno właścicielowi dawał po oczach i w końcu sam uznał, że grzechem jest pod koszem go nie ustawiać ;) Swoją drogą czy to nie dobry materiał na PF? Na SF by trzeba obie obrony wyciągać (no miło by było w każdym razie), a tak może tylko jedną...Tylko mimo wszystko chyba kapkę późno już jest...
Też jestem za tym aby w kadrze grali SFi z bazy SFów ale nie moja wina, że Leszek woli brać z SG/PG SFów niż z nominalnyh SF:(.
A mi wcale na tym nie zależy :) Chcę tylko aby do repr wychodzili odpowiednio wytrenowani grajkowie - a jak już są odpowiednio wytrenowani to niech są do niej powoływani :) W tej kadencji zapowiada się przewaga SG...W poprzedniej zaś więcej było z SF...tylko co z tego skoro z tych SFów większość wyglądała jak SG. Mam nadzieję, że po tych rozdzieleniach, które robił Mr. President z tym draftem będzie to wszystko się lepiej układało i skaut SF będzie skautował SFom, a ten od obrońców obrońcom - wszystko wynika z dziur we wzorach na pensje, ale o tym już było :)