Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)Ma ja mislim da to ozisha opusteno dobija! On je sada u uzletu a i blizi se 2034-ta! :P
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)Ma ja mislim da to ozisha opusteno dobija! On je sada u uzletu a i blizi se 2034-ta!Vidim ja prepusta se breme i pritisak favorita iskusnijem i trofejnijem ;)
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)Ma ja mislim da to ozisha opusteno dobija! On je sada u uzletu a i blizi se 2034-ta!
Vidim ja prepusta se breme i pritisak favorita iskusnijem i trofejnijem ;)
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)Ih jakog ti derbijaRazbi mene Bil da mi vrati za svih prethodnih 5 poraza... evo stici ce i na 40 razlikeSvaka cast Bile, nadam se da ti nije bilo zao entuzijazma, inace puče brukaDD
...random, RANDOM!
au ozi bruko al te nagno cikaSad prodaj sve te tvoje sabane, samo grku ostavi.