Kolego, widzę że za bardzo się zaangażowałeś emocjonalnie. To nie ma nic do lubienia bądź nie. Po drugie to kwestia indywidualnego gustu, wg mnie śmiało możesz rywalizować w " stylu" z kingiem. Po trzecie to już z tej którkiej Twojej wypowiedzi widać, że potrzebujesz dystansu. jakie ataki? jacy zwolennicy kinga? Więcej dystansu, naprawdę. jeżeli uważasz każdego kto ma inne zdanie za wroga, którego należy obrażać to nie wróżę Tobie żadnej kariery. W jednym kong ma rację, chyba masz jakiś kompleks, albo przeżywasz frustracje związane z wynikiem wyborów, gdyż wszędzie wciskasz się z tekstami o tym jaki to z Ciebie ideał, a Ci co myślą inaczej są głupsi albo w ogóle be. naucz się rozdzielać osoby od poglądów np tak jak Mr. Twój język wypowiedzi jest pełen złosliwości i ciągłych przytyk i naprawdę nie wiele się różni od języka polityków. Aczkolwiek cenię Twoje zaangażowanie w skauting i kadrę ogólnie, tak jak i działania Kinga, za to masz szacun. Jednak nie do przyjęcia jest dla mnie Twoja pogardliwa postawa dla oponentów.
Piszesz o reakcji, a nie widziałem żadnego wzburzenia po słowach wybrykach Kinga, natomiast jeżeli chodzi o negatywne epitety czy sianie złośliwości, w tym często można liczyć na Ciebie. To, że w w kilku kwestiach mamy inne zdanie, czyni mnie gorszym? Może chciałbyś takich jak ja wtłoczyć do obozów? Może wysłąć na spacer bezpoworotny do leśnego rowu? Pozdrawiam