hhmmm a wiek i pozycja??? bo próba odpowiedzi jest tylko z komina wzięta
Wiek nie ma znaczenia odnośnie tego jak teraz zawodnik jest dobry. W kadrze Chille grał zawodnik z pensją 27k i pomógł wygrać im tytuł. A nie, że kadra trenuje jakiegoś młodego, który ma obecnie 27k a za 4 sezony będzie miał 100k i dopiero wtedy dostanie powołanie.
A co do pozycji - pozycja zmienną jest. Dzisiaj przy nazwisku może być napisane jedno, a za tydzień po treningu coś innego.
Musiałbym z kwadrans poświęcić na każdego zawodnika, żeby analizować czy zawodnik jest blisko zmiany pozycji czy nie a i tak nie da się tego stwierdzić na 100%.
Ten zawodnik Chile obecnie ma napisane przy nazwisku PF, ale najczęściej grał jako SF. Te literki mają niewielkie znaczenie.
zadziwia mnie "głębokość" odpowiedzi używanych przez Ciebie. Chwytasz się cząstki faktów i je eksponujesz
powtarzasz jak mantrę o graczu chille a przecież chyba Mati sprawdzał tych samych graczy??
a jeśli nie - to i tak bez jaj że 28 lat pozycja domyślna C może być w jakikolwiek sposób porównany do gracza z Chile. Do mnie piszesz tak. Do innego użytkownika piszesz, że sprawdzasz graczy na przyszłość (28 lat???) bo Mati nie sprawdzał młodych.
wybierasz odpowiedzi i eksponujesz to co Ci akurat pasuje. Całość wygląda tak:
1. pomimo swojej przeszłości i pokazywaniu na forum graczy pompujesz balon podejrzeń (nie widzę tu chęci zamazania poprzedniego wybryku - ale wiem to nie był wybryk według Ciebie bo i wtedy wybierałeś jedynie aspekt celności skautowania kozlika a nie sam fakt ujawniania skilli nigdy nie pokazywanego gracza - prosta sprawa odciągnąć uwagę).
2. Wciąż nie potrafisz ogarnąć całości tu pisanych tekstów jedynie wybierając to co pasuje w danej chwili.
3. Pisałem, ze jesteś Selekcjonerem i mam (przynajmniej ja) nadzieję, że nie będziesz działał nieetycznie - mam teraz wątpliwości. Ale w końcu mogę je mieć co nie?
4. Nie widziałbym problemu, gdybyś wykazał minimum samokrytycyzmu...niestety nie widzę go bo przecież pod szyldem selekcjonera wykonujesz doskonałą robotę (gracze za 4 koła?? bez jaj i to wychowankowie??) - jak to się ma do tego samozaparcia by pomimo przeszkód jedynie dobrą robotę wykonywać?? znaczy...jak Ci się zechce to działasz jako selekcjoner (nie przegapić domniemanych bardziej lub mniej gwiazd) - a powołania swoich to już jako zabawa (czyli powaga jak zechcesz?) czy Twoi gracze z 4 koła pensji to dobra robota selekcjonera?
Wiesz dobrze, że praktycznie można tylko o SF mówić przy pensji gracza z Chile... pokaż w następnym sezonie, że to co mówisz jest prawdą i ograniczaj bazę...liczę na to
p.s. szkoda, że zostając selekcjonerem olałeś również prośby kilku tylko osób o szanowanie tajemnicy skilli i chociaż pytanie by wiele zmieniło. Czekam na Twoich odwróconych (bo jak pisałeś pomimo takiej kampanii od kilku sezonów to w składzie sam tego nie wprowadzałeś) oraz na selekcjonera, który te skille będzie zdzierał i czasem się chwalił na forum jak podskoczysz, by pokazać, że Twoja robota (skauta lub trenera) była do bani (patrz kozlik i Twoje intencje)
troszke to do bani by było co nie?