BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.7 > Sezona 19

Sezona 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
210037.69 in reply to 210037.66
Date: 3/6/2012 11:50:45 AM
Overall Posts Rated:
1313
Da bude zapisano za sve, poruka New York Basketa kao odgovor Vrbanima nakon NEVJEROJATNE pobjede protiv KK Gromovnika u kupu:

''Molim!?
Nisam ja nikakvu trgaonu igrao protiv KK Gromovnika.Rekao sam ti da ta ekipa nije vrijedna pozornosti.Apsolutno protiv nikoga neću igrati trgaonu u ovoj ligi,a protiv tebe ću igrati sa drugom postavom.Kalkulirao sam da bih te mogao dobiti sa drugom,uskoro ćemo i to vidjeti.Pozornost mi je privukao Shepson Boys koji se pojačao sa novim playom.Naizgled je to play dobrog dodavanja(po mojoj procijeni negdje oko titanski.Ali plaća mu upućuje na mnogo manje skillove,što znači da je na drugim pozicijama vjerojatno oslabljen.Najvjerojatnije mu je vanjsaka u banani.Probat ću tu informaciju izvući od njegovog bivšeg menađera :)''

Iznio je gotove činjenice, sigurno, igrao je laganicu protiv njih, samo je jedna stvar, KK Gromovniku nije igrao nijedan od glavnih igrača(45475521):)

Ljudi, znači on APSOLUTNO protiv nikog od nas neće igrati trgaonu. Dobro za znat. Molio bi ostale menadžere ako bi mi poslali na PM, nemorate na forum da se ne sramoti više, ako odigra trgaonu.

Najljepše zahvaljujem unaprijed i puno sreće svima!

Message deleted
This Post:
00
210037.71 in reply to 210037.70
Date: 3/6/2012 12:51:28 PM
Overall Posts Rated:
88
Decki da vi samo znate kolko taktike ima u tom momku usrali bite se u gace! Decko pametno igra i ekonomicno,ako Shoe Saleman ili kako vec ga prepusti jer nema namjere jos u drugu zasto bi bezveze trosio pare???? A ti Zamet White Lions netrebas bit ljubomoran na njegovu lovu nebrini nikad je neces imat jer ti na igras kao i on,ti sve sto dobijes potrosis a to nije bit te igre,jer ja tu igram vise od tebe,tocnije od 4 sezone! Pozz svima

This Post:
11
210037.72 in reply to 210037.71
Date: 3/6/2012 1:18:30 PM
Zadar Celtics
III.4
Overall Posts Rated:
168168
Pozdrav i tebi..nemam se što predstavljati jer si mi ti otprilike dao bujni opus.No da krenem redom:
1)Prouči ponovno moj post pa ćeš uvidjeti da u ni jednom trenutku nisam doveo u pitanje tvoj ugled niti te ponizio
2)Nikoga ne molim za milost niti mi itko treba pustit utakmicu....želio sam samo malo se šaliti
3)Nisam za tebe napisao da si nepismen ili ne inteligentan ili bilo što drugo što je vezano uz tebe...usput čestitam na magisteriju
4)moj odgovor "laka matematika" bio je samo odgovor iz šale bez dovođenja svađe,nego samo mali humor
5)Kako sam zaključio ne vjeruješ mi za mojih 7 000 000$ ....što i ne moraš.Ne prisiljavam ja nikoga da mi vjeruje ali molim te ako već ne znaš istinu ne prikrivaj svoje namjere farsama kao što su "ali sretno tebi s tvojim miljunima" ,"Pa samo kupi još par igrača za pojačanje i samelji nas sve, nemoj se suzdržavat!"
"Ako imaš toliko zašto moliš Prodavača cipela da te pusti i da mene izbaci-pa ja ti nisam uopće opasan?;) "
6)Ovo za gromovnika sam doista pretjerao i ovim putem mu se ispričavam,ali najiskrenije!...krivo sam komponirao rečenicu...mislio sam reći da s njim ne bih igrao trgaonu jer on igra stalno trgaone i ima slabašne forme,a vrbanima sam odmah rekao kako ću igrati protiv njega...opet sam pogriješio i ispričavam mu se ovim putem.Ispalo je da sam napuhan,ali nisam tako mislio ...sry
7)Nisam ponosan na pobjedu protiv gromovnika nego sam htio naznačiti da sam imao najbolje ocjene ikada.Ne brini se vidio sam da mu nije igrala cijela prva postava,ali sam igrao u gostima.
ZAKLJUČAK:ne želim se svađati i samo želim da na ovom forumu pišemo sve u prijateljskom ozračju i da se svaka šala ne shvati krivo.....nadam se da smo još uvijek prijatelji

From: Vrbani
This Post:
11
210037.73 in reply to 210037.72
Date: 3/6/2012 1:48:08 PM
Overall Posts Rated:
3737
oh la la zahuktao se forum, a u ligi sve prošlo očekivano ..

This Post:
00
210037.74 in reply to 210037.72
Date: 3/6/2012 2:00:43 PM
Overall Posts Rated:
1313
Sve smo riješili preko PM-a, da ne gušimo više ovaj forum!:)

Neka najbolji pobijedi!:)

This Post:
00
210037.75 in reply to 210037.74
Date: 3/6/2012 4:34:32 PM
Overall Posts Rated:
1010
mali, znaš li ti uopće što znači riječ farsa?
slobodno mogu reći da je ovo farsa
samo se pitam je li ti albona dečko ili ste isti user?
daj nastavite samo, zabavno je!

From: neooro

This Post:
22
210037.76 in reply to 210037.75
Date: 3/6/2012 4:40:00 PM
Overall Posts Rated:
1010
opus?
pročitaj još koju knjigu, poveži te riječi koje načuješ od pametnijih ljudi u smislenu cjelinu, tek onda ih koristi, molim te. jer ispadaš i glup (uz to što pokušavaš na prevaru u 2. ligu)
ali da si smiješan, to ti neću oduzeti.

This Post:
00
210037.77 in reply to 210037.76
Date: 3/7/2012 8:29:09 AM
Zadar Celtics
III.4
Overall Posts Rated:
168168
Neću upotrijebiti ružne riječi jer me to neće predočiti lijepo drugim ljudima na ovom forumu,ipak ovdje ima sigurno poštenih i pametnih ljudi kojima sa neda raspravljati o budalaštinama.Ti meni pišeš da sam glup a ti ni ne znaš osloviti poruku na pravu osobu.Samo pogledaj na koga si oslovio poruku.Jednom si je oslovio na svog dragog prijatelja zamet white lions,a da bi stvar bila još gora poslao si poruku samom sebi
Bilo bi lijepo da me pustite na miru i da se brinete o svojim interesima.Izgleda da nisam ja ovdje jedini smiješan

This Post:
00
210037.78 in reply to 210037.77
Date: 3/7/2012 9:50:54 AM
Overall Posts Rated:
1313
Gle New York, vidim da očito ignoriraš moj poziv na pm da staviš screenshot ekonomije pa eto te javno prozivam da to učiniš.

PUSTIT ĆU TE ČIM STAVIŠ SCREENSHOT EKONOMIJE NA FORUM, DAPAČE I ČESTITATI TI. Ti si prvi počeo svojim bahaćenjem i vrijeđanjem drugih igrača. Nije lijep osjećaj kad si u suprotnoj poziciji, zar ne? Nemam ništa osobno protiv tebe, ali neću pustit da me netko drži budalom (i pokušava na prevaru u višu ligu).

Prije se nauči što koja riječ znači pa ih koristi, čak je i Štimac to naučio. A kad to naučiš, e onda možeš počet slagat kompleksnije rečenice. I onda nakon nekog vremena, počet ih slagat u neku smislenu cjelinu.

AJME, PA JA SAM NASLOVIO PORUKU NA KRIVU OSOBU!!!!!!!!! KAKO SAM GLUP!

p.s. sorry Bundy šta sam tebe oslovio iako nisi predmet rasprave, prvi si mi bio:)
p.p.s. mi bar ne krijemo da smo burazi (pozdrav Buraz), za razliku od dotičnih.

MALA LEKCIJA IZ LAKE MATEMATIKE:

Kažeš, 2 puta si bio u 4. i 2 puta u trećoj ligi, ovo ti je 3. put u trećoj. I svake godine dobiješ lakih 850-900 tisuća.

4*900 000 (ajde da ti dam toliko, iako se meni čini da dobiš oko 300 000 za ulazak u treću ligu, i max 150 000 za ispad iz treće) = 3 600 000 + dajmo ti pola od 900 000 za ulazak u treću ove godine :) 450 000 = 4 050 000

PLUS 1 000 000 od transfera

IZNOSI 5 050 000

5 050 000 NIJE JEDNAKO 7 000 000
(bar u matematici koju sam učio na PMF-u na Geofizičkom odsjeku u Zagrebu; ako po tvojoj matematici prethodni izračun rezultira brojkom od 7 000 000 bit ćeš JE.EN TRGOVAC i varati sve nas jadne maloumne građane)

Laka matematika.

I stand my point.

This Post:
00
210037.79 in reply to 210037.78
Date: 3/7/2012 10:16:31 AM
Overall Posts Rated:
1010
new york (dalje u tekstu: bezobrazni mulac koji pokušava ispasti elokventan), nadam se da nisi mislio napisati da je zaboravio uračunati prihode od gledatelja. pa da te podsjetim prije no što to učiniš, dvorana ti ima 6000 mjesta.

joj, opet sam na krivoga oslovio poruku. mora da sam glup. i sigurno ispao smiješan u očima svjetske javnosti.

dakle, bezobrazni mulče koji pokušavaš ispasti elokventnim, a uspijevaš postići potpuno suprotni efekt, moram ti čestitati na tome što si me uspio natjerati da uopće gubim 5 minuta vremena na tebe pišući ovo. živo mi se je*e i za tebe i za tvoje pare, ali morao sam reagirati jer iz dna duše prezirem prozirne lažove kao što si ti.
(ovim putem pozivam i shoe salesmana da ti ne nasmije u facu jer si zapravo njega htio prevariti da ti pusti, uvrijedivši time i njegovu inteligenciju)

nadalje, bezobrazni mulče koji pokušavaš ispasti elokventnim, toplo ti preporučam da se koristiš rječnikom odgovarajućim za svoje godine (prije svega za svoj stupanj intelektualnog razvoja) jer će ti se, kao sada, educirani ljudi smijati. mada, bolje da me ne poslušaš jer ćeš im biti i izvor zabave

sažetak (da ti pomogne):
budi kuš i ne sramoti se više.

Last edited by neooro at 3/7/2012 10:48:21 AM

Advertisement