I tako se neslavno zavrsi nas pohod na utesnom turniru, u mogu slobodno reci ranoj fazi.
Belorusi su opravdali ulogu favorita, imali su domaci teren i nestvarnu formu, 10 razlike je sasvim realno. Ovaj rezultat na utesnom ide samo meni na dusu, moram priznati. Lose rukovanje entuzijazmom, greska sa onim bagom kada sam cekao ponedeljak da namestim postavu, pa mi ostao normal protiv nejakog protivnika, samim tim nisam mogao da stavim normal Bosancima, a znao sam da ce oni igrati normal ili ct, jos na njihovom terenu uz jako slican roster je morao biti poraz, koji nas je spustio za desetak mesta na tabeli, i automatski nas iskljucio iz domacinstva vec u drugom kolu nokaut faze. Koliko mislim da sam perfektno odradio Evropsko, toliko je Utesni bio lose odradjen.
Nesto malo vise o mom mandatu pred kraj, kada bude vreme da se sumiraju utisci, osim ovog krajnjeg rezultata mislim da je odradjen dobar posao, i da cemo plodove da ubiramo vec od sledece sezone. Sad nam sleduje serija prijateljskih utakmica, gde vec krece priprema sa 20-ogodisnjacima, da skupe koji poencic na exp, i malo podstreka za buduce menadzere reprezentativaca.
Toliko za sada od mene. Slobodni ste da date svoj komentar bilo kakve vrste, bicu rad da odgovorim na svaku kritiku ili pohvalu. Hvala na ukazanom poverenju tokom ove dve sezone, nadam se da nisam razocarao nikog, bilo mi je zadovoljstvo predstavljati nasu zajednicu.