Jah, lehetett volna, nyerhettünk volna, meg a francia csalija nélkül, meg talán, lehetséges, stb. Megint feltételezések
A valóság viszont az, hogy a francia felajánlotta, innentől az a szitu volt, amit már leírtunk párszor. Biztosan tudod, hogy 3-2vel nyertünk volna? Nem. Ráadásul azt írtad, hogy ha normálozunk és úgy kikapunk, egy szót sem szólnál. Tehát te elégedettebb lennél ugyanezzel az eredménnyel, ha most rosszabb helyzetben lennénk. Innentől szerintem felesleges tovább csűrni-csavarni. Te nem a válogatott érdekeit nézed, hanem a személyes ellenérzéseidet éled ki.
Nem fejtetted ki a szurkolói hozzáállás lényegét? Nem tudom hányadszor írom le, még mindig nem vagyok gondolatolvasó. Írd le értelmesen, amit akarsz és akkor majd arra reagálok. Addig meg csak arra, amit leírsz, nem arra, amit magadban gondolsz.
Hány olyan esetet tudsz mutatni mondjuk ebből a szezonból, amikor valamelyik válogatott feladta a meccsét? Egyet? Tavalyról? Egyet sem? Komolyan ezért akarsz bármilyen változtatást? Ráadásul nekünk mitől lenne jobb, ha a spanyol nem adja fel? Akkor most ő lenne itt egy lecsapott ts-ű szerb helyett? Remek lenne, tényleg. Hatás nélküli szurkolói vélemény meg minek kéne? Azért, hogy arra mutogass, miután már minden más benyögésedről elmondta mindenki, hogy baromság?
+1: Számomra egyértelmű. Mikhail beírta, hogy nem kellett volna egyezkedni, de azt is beírta, jó volt a laza. Sőt azt is, hogy eszedbe ne jusson rá hivatkozni, mintha egyetértenétek.
Don't feed the troll