Tak nejdříve jsem vydržel proto, že jsem měl dlouhodobou vizi. V sezoně 11 jsem přebral NT v situaci, kdy po zavedení potenciálu předchozí trenér vůbec neměl žádnou koncepci rozvoje, jen víceméně stavěl sestavu z toho, co nahodile bylo k dispozici. Takže už když jsem do toho šel, tak jsem počítal s tím, že je to třeba na 4-5 období (8-10 sezon), než se dostaví výsledky. A tak se i stalo, 3 období jsme nepostoupil na ME ani ze základní skupiny. V 6. sezoně jsme vyhráli Turnaj útěchy, čehož jsme v 7. sezoně využili k zisku titulu na domácím ME. Následně jsme však na MS zaplatili nováčkovskou daň, taky jsem se učil. Ale i v 9. sezoně jsme hráli finále ME a následně v 10. přišel vrchol v podobě titulu na MS a mise tak byla splněna.
Následující období jsem zůstal, ale už trochu u mě nastalo uspokojení a nebylo už to ono. Následoval 2 období Honza999, který ještě docela výsledkově těžil z dozvuků té zlaté generace, ale pak už začalo období, které trvá vlastně doteď, že to nikdo nechce dělat a kandidáti jsou spíše z nouze nebo víceméně dotlačení přínám komunity, i když na to nemají čas apod.
Takže hlavně po jedné hodně špatné anabázi, jsem se nechal zviklat a vrátil se ještě ke kormidlu, ale už jsem sám cítil, že to není ono, že nejsem připravený na další třeba 10 sezonní anabázi, než se dostaneme do fáze navazujících úspěchů.
Stačí si pročítat aktivitu na foru a možná ti dojde, že není odkud brát. Já tomu naopak ani za mák nevěřím, že se objeví někdo, jak ty říkáš "zkušenější", kdo by o to ve volbách stál. Ale asi jsem v tomto případě přípravený nechat to padnout na hubu a nepřihlásit se ani na poslední chvíli, kdyby nebyl žádný ucházející kandidát nebo dokonce žádný kandidát nebo jen jeden či více pochybných kandidátů - i takoví se do voleb občas hlásili, buď nenapsali ani řeč, ani nediskutovali nebo sice psali, ale bylo vidět, že být NT trenér je akorát "dobrá zkušenost v životopise".
Last edited by rwystyrk at 11/9/2015 7:51:31 AM