Da stiu metoda si am aplicat-o cam jumate de sezon dupa care am realizat ca exista si alte metode mai simple de "stors" bani, decat sa imi dedic viata buzzerului. Eu m-am lovit de multi chinezi si la un moment dat devine un razboi al nervilor. In fine nu pot spune ca nu am avut succes, ba chiar am facut bani frumosi, dar chiar stiind metoda nu as mai pune-o in aplicare.
Ca sa ai succes dupa mine iti trebuie cateva elemente esentiale ca sa nu ramai in pierdere:
1. Rabdare
2. Timp (da gramezi nu gluma)
3. Sa visezi preturile jucatorilor tineri in functie de potential si skiluri
4. Sa sti cand sa te opresti din bid
5. Sa sti ce jucatori trebuie sa iei, si sa calculezi cel mai eficient antrenament
6. Sa stii sa stai cat mai aproape de prag si sa mai ai si rezultate
Dupa parerea mea daca nu le intrunesti pe toate cele enumerate poti sa te lasi.
Entuziasmul e normal sa conteze altfel am jucat toti la acelasi efort. Din ce am vazut eu acolo a facut W.O. ca toata lumea din B3 sa joace la acelasi entuziasm. Nu sunt de acord cu decizia, pentru ca astea sunt regulile jocului. Nu te opreste nimeni sa iti faci entuziasm, dar asa e cand esti calic si vrei Cupa, Campionatul si B3, faci nazuri. Sper ca BB-ii sa nu ii dea ascultare. Sa mai miscoreze un pic influienta, cu asta as fi de acord si nu prea.
Inca am ramas cu un gust amar cand intr-un Nankatsu dadea aproape CT dupa CT si nu patea nimic. A fost sezonul unde a dat vreo 10 sau 11 CT. Iti dai seama ce inseamna?