ще раз: я розраховую на всіх гравців, яких викликаю в склад. кушнір в цьому не унікум. і я не розумію, чому я повинен виділяти кушніра з інших гравців? пот 10? ок, є копжух, рудаков, жабінський, чєрнов. чому ти не говориш, що чєрнов не грав в цій грі, чи що копжух грав лише у 3 іграх до цього? їх не потрібно поважати та мотивувати? плюс ми нещодавно обговорювали, що гравці з потенціалом 7-9 це краще для молодіжки. так може потрібно їх більше поваажати та мотивувати? тому я не розділяю їх. я поважаю всіх. а загравати 18-20 гравців кожної гри не має можливості
ще я трохи роз'ясню для тих хто знає навички 1-2х гравців. кушнір - не на голову сильніший за інших. в чомусь, він гірший за кєрєкєшу, горілко та лаврінюка. і те в чому він краще - не перекриває те, в чому він гірший. в цілому - вони на одному рівні. і взагалі в цьому складі немає гравців, котрі були б недоторканими гравцями основи чи складу на гру взагалі. хіба що аскончук і вакареку. але не тому, що вони на голову сильніші за інших. ні той не інший не є топ-1 хоча б в чомусь. але їх універсальність дасть їм зіграти хоча б в запасі при будь-якій тактиці. а всі інші гравці більш спеціалізовані. і в цілому в нас дуже глибокий склад. і мені дуже прикро, коли я не можу заграти якогось гравця, якого тренували в молодіжку. сьогодні мені прикро, що я не зміг заграти кушніра, чєрнюка, хіхловського, надуду, і що горілко відіграв лише 2 хвилини