תרגום להודעה של מארק:
אוקיי, קראתי את הדיון, ואף שקלתי לסגור אותו פעם או פעמיים במהלך הימים האחרונים בגלל שדברים יצאו מעט מכלל שליטה.
ראיתי שרוב האנשים (חילונים בעיקר) היו נגד השינוי של היום, ורובם גם נגד השינוי בשעה, והסכימו שלא צריך שינוי.
הדתיים הצביעו למען שינוי.
המטרה שלנו היא שבאזרביטר יהיה נגיש לכולם, ואפילו אם מישהו יכול לתת את ההוראות למשחק שלו לפני כניסת השבת, זה יהיה נחמד אם הוא יוכל לצפות במשחק ולראות את קבוצתם.
אני לא בטוח אם זה נגד החוקים של השבת, אבל מהנסיון הקטן שיש לי עם תלמוד, זה מותר(ותקנו אותי אם אני טועה- אתה לא טועה מארק, אתה צודק, מותר להם לתת הוראות לפני יום כניסת השבת למשחקים שמשוחקים בשבת).
אז, אני רוצה לעזור לקהילה הדתית אם הדבר אפשרי, אבל אני לא רוצה לגרום לאי נוחות בצד החילונים.
מהנתונים שאספתי, יש רק 2 אפשרויות ריאליות:
1) המשחקים ישארו כמו שהם עכשיו.
2) המשחקים יעברו לשבת בשעה 22:00, ככה שהמשתמשים הדתיים יוכלו לראות את המשחקים ואף לתת הוראות לאחר השבת.
אם המשחקים ישארו כמו שהם עכשיו, המשתמשים הדתיים שיהיו נגד המשחקים בשבת יכולים לעבור מדינה, למקום בערך באותו גודל.
שזה אומר ארה"ב (אם לא איכפט לכם שהמשחקים יהיו בשעה 3 לפנות בוקר), או ספרד(3 שעות אחרי ישראל) או פורטוגל (3 וחצי שעות אחרי ישראל).
אנגליה די קטנה, אבל יש לה היתרון של השפה שאותה ישראלים רבים מדברים.
אז, בבקשה, תנו לי לדעת את דעתכם.
אני חושב שהדרך הטובה ביותר היא פשוט תהיה הצבעה, ואני אנסה לקחת הרגשה כללית בצורך העניין.
בבקשה תנו בצורה הבאה:
- בסקלה של 1-10 (1 אומר שאתה ממש נגד ו10 אומר שאתה ממש בעד, מה שבאמצע באמצע...), אני רוצה שתדרגו כמה אתם רוצים שהמשחקים של יום שבת יעברו לשעה 22:00 במקום 18:00?
- בבקשה תציינו האם אתם דתיים או לא.
- אם אתם רוצים, אתם יכולים להוסיף איזשהו הסבר לבחירה שלכם.
תודה רבה!