BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59123.69 in reply to 59123.68
Date: 11/23/2008 8:03:45 AM
Overall Posts Rated:
5757
Ovde se koliko vidim, vodi zestoka borba izmedju Samuraja i Cikinih portparola (jao Ciko lisico jedna dobi i ti portparole) :):):):)

Prvobitno moj glas je isao Bilu, a kada sam video da se Samuraj kandidovao promenio sam svoj glas, danas po treci put menjam svoj glas u "NE GLASAM NA IZBORIMA"
Evo zasto.
Davno sam rekao da je A selekcija za mene svrsena stvar i da ne zelim da imam nikakve dodirne tacke sa repkom. Zato smatram da onaj ko ne zeli da pomaze selekciji na bilo koji nacin, nema pravo da glasa na izborima.
A sad moram da se osvrnem na nesto sto sam procitao par postova unazad:
pogledao sam rezultate za vreme mandata sadasnjeg selektora, i kazu vako:
17 utakmica, 4 poraza 13 pobeda(neracunam prijateljske), od toga:
sa ekipama koje su rangirane od 1-30 mesta - 2/6 (poede Grcka i BIH)
sa ekipama koje su rangirane od 31-60 mesta - 3/3
sa ekipama koje su rangirane od 61i dalje mesta - 8/8
(Srbija je 22. mesto)
- Sto znaci, pobedjeni su prvenstveno lose reprezentacije sa mali brojem igrac, i losim ekipama, sto ja nesmatram nekim velik uspehom.
- Pobedjenu se ukipe koje su slabije od nas iz druge grupe, to je OK( a i slabije su, pa je to za ocekivati)
- Iz toga se vidi, ta je to takticki lose vodjenje
.
Dakle ovo sto je napisao Samuraj mi smeta samo tako, jer sam i ja na neki nacin pomagao reprezentaciji. Da je bilo lose takticko vodjenje, ja sam siguran da mi ne bi imali ni te 4 pobede u grupi. A posto si pogledao rezultate uzmi i pogledaj negde koliko je igraca tokom tih kvalifikacija imala Srbija a koliko ostale zemlje sa kojima smo igrali, posto vidim da ti smeta sto su pobedjivane zemlje sa malim brojem igraca.

Jos jedna stvar. Smatram da je selektor duzan da odgovara na sva njemu postavljena pitanja u vezi repke, bez obzira da li ih postavlja prvoligas ili petoligas. Jer ja to vidim ovako, covek je mozda glasao za tebe a ti neces da mu odgovoris ili ga samo odjebes. Tako da to nema smisla. Jedino ukoliko neko ne istupi javno i kaze da nije glasao, tada smatram da njemu niko nije duzan da podnosi izvestaj u vezi reprezentacije.

I usput u toku naredne nedelje ili dve, oslobodicu se i ovog sljama sto igra za reprezentaciju makar morao da ga poklonim.

This Post:
00
59123.70 in reply to 59123.69
Date: 11/23/2008 8:12:30 AM
Overall Posts Rated:
88
pokloniiii mi radonjuuuuuu

This Post:
00
59123.71 in reply to 59123.68
Date: 11/23/2008 8:12:38 AM
Overall Posts Rated:
3030
Postavljam pitanja zato sto mi je malo cudno da neko moze da izjavi ako mene izaberete sigurno prolazimo u drugi krug a da pritom ne zna sa cime od igrackog kadra raspolazemo,sa kojim reprezentacijama cemo biti u grupi..

Moras priznati da je to malo neozbiljno.

Prica o Bosni je davno zavrsena, a tvoj kandidat se stalno poziva na istu sa ciljem diskreditovanja Bila!

Prozivanje o trofejima takodje smisljeno za diskreditovanje Bila!

Ali zato kada se spomenu namestanja utakmica odmah se nalaze kontra argumenti u vidu nebuloznih postova.

This Post:
00
59123.72 in reply to 59123.25
Date: 11/23/2008 8:14:48 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

- Iz toga se vidi, ta je to takticki lose vodjenje, jer pre kvalifikacija, nije postavljen cilj, tipa: treba nam 5 pobeda i trazimo ih ovde i ovde, i na osnovu toga idem u sledeci krug, nego je bilo bitno da se selektro tapse po ramenima kako je sve ok, a nije jer nismo prosli dalje, a mogli smo nije nam bila nesto prejaka grupa.

Jbg, mislim da je to izvuceno iz konteksta, ako vidis nastavak recenice koji je boldovan, to je svrha te recenice, odredis prioritet, koje tekme moras do dobijes i prema tome se vodis(a ne da izgubis bodove od slabijih ekipa, pa se posle vadis na favoritu, to niko neradi, jer nema svrhe, procentualno tako mozes da prodjes sa 5% uspeha), kao sto ja radim sa mojom ekipom.
Nisam morao da ti odgovar, na tvoj post i cenim te kao menadzera, ali nezelim da ima nedoumica oko neceka sto sam rekao.

This Post:
00
59123.73 in reply to 59123.71
Date: 11/23/2008 8:20:13 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Postavljam pitanja zato sto mi je malo cudno da neko moze da izjavi ako mene izaberete sigurno prolazimo u drugi krug a da pritom ne zna sa cime od igrackog kadra raspolazemo,sa kojim reprezentacijama cemo biti u grupi..

Moras priznati da je to malo neozbiljno.

Prica o Bosni je davno zavrsena, a tvoj kandidat se stalno poziva na istu sa ciljem diskreditovanja Bila!

Prozivanje o trofejima takodje smisljeno za diskreditovanje Bila!

Ali zato kada se spomenu namestanja utakmica odmah se nalaze kontra argumenti u vidu nebuloznih postova.

Nisam rekao da samnom prolazimo sigurno u drugi krug, nega da samnom imamo sanse, a da sa billom nemamo, velika razlika u interpretaciji.
Ali sto se tice diskreditovanja Billa,i prica o bosni je da klines na repku pa na utakmice, pa vidis sve o cemu ja pricam, takodje kliknes na bila i vidis, da nikada nije osvojio trofej, cak ni za MVP-ja, i to transparentno, mislim nema nagadjnja, crno-na-belo.
A tvo prozivke o namestanju, i pricanja da neko pise glupe postove, mislim stvarno.

This Post:
00
59123.74 in reply to 59123.73
Date: 11/23/2008 8:22:35 AM
Overall Posts Rated:
3030
Nisu nikakve prozivke,namestili ste utakmicu i to vama sluzi na cast!

From: Sire
This Post:
00
59123.75 in reply to 59123.74
Date: 11/23/2008 9:07:04 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Zeleo bih da cujem od kandidata, koje od 4 ekipe iz svoje grupe I lige vidi u play off-u, odnosno koja ekipa ispada direktno.

To je za mene dobar paramater o viziji jednog menadzera i realnog gledanja svojih protivnika.

Pozdrav za oba kandidata

From: no Frks

To: Sire
This Post:
00
59123.76 in reply to 59123.75
Date: 11/23/2008 9:10:47 AM
Overall Posts Rated:
88
Molio bih asirka da ne daje konstruktivna (i pametna) pitanja posto to remeti kolosek kojim je krenula rasprava.

Hvala :):)

From: Sire

This Post:
00
59123.77 in reply to 59123.76
Date: 11/23/2008 9:14:47 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Au bre diskriminacije:)))))
Sad ako sam 100 godina bio u II ligi, ne smem ni da postavim pitanje buducem selektoru:(((((( :P

Ajde onda, nek ovo pitanje bude upuceno svim menadzerima koji imaju ambicije da se ikad prijave za izbor na mesto selektora NT Srbije...

From: BG Samuraj

To: Sire
This Post:
00
59123.78 in reply to 59123.75
Date: 11/23/2008 9:24:02 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Pazi to moze da se promeni, u zavisnosti od vodjenja transfer politike, a to n znamo kako ce bit, a sto se tice trenutnog stanja:
Big
Scorpions Mld - 100%
Dominacija - 100%
Crni Psi - 70%
BG Samuraj - 51%
Frks - 49%
Liman2 -30%
Kao sto vidis, nasa grupa je prilicno izjednacena i bice zestoka borba za Plejoff.
Sto se tice ispadanja Zeleznik Pistons imaju najmanje sansi da opstanu.

Great
KK Vračar Junaj.. - 100%
KK Dumbarajko - 100%
Dorcol Pistons - 100%
Žabe Krastače - 100%
Ovde ja bas predvidivo ko ide u plejoff
A ispadanje, to je malo tesko, jer kad malo pogledam ekipe, dvoumim se izmedju - KK Spartak Krag.. i Noipmahc(ovde bas nisam siguran,, jer neznam koliko ima para, i da li je 1mil za ulazak u I ligu spiskao na onog centa ili ima jos u steku).

Eto toliko.

Message deleted
Advertisement