Το ανέφερες όμως, ενώ δεν χρειαζόταν. Αγνόησες τα γεγονότα που ανέφερα, και το έθεσες σαν απόδειξη δικής μου ανικανότητας. Όσο για το πως φτιάχνεις παίκτες, αγνοείς ακόμα του ότι χρειάζεται η 1η ύλη για να κτίσεις οτιδήποτε...Προφανώς σε μια τόσο μικρή κοινότητα υπάρχει σοβαρή έλλειψη της, και ακόμα χειρότερα έλλειψη προπονητών που ενδιαφέρονται να προπονήσουν. Για ρώτα τον Κρεπαλέον που είναι στην μικρή, σε πόσα μέηλ του απαντούν; Άσε λοιπόν τον Ιταλό στην μπάντα... Όπως ανέφερες και την ομοιότητα των συστημάτων. Πολύ άκυρη και άκαιρη η επίθεση σου. Λες και έχουμε άπειρες επιλογές...
Τώρα όσο για το τι μπορεί να με προβληματίσει, έχω κάθε δικαίωμα να επιλέξω, και να το σχολιάσω.
Πότε ακριβώς εγώ είπα πως η εμβέλεια είναι άχρηστη; Ελληνικά έγραψα:
Τώρα για εμβέλεια και ψηλούς σαφώς και δεν είναι άχρηστη ειδικά σε αυτά τα συστήματα...Όχι όμως το παν...
Απλά λέω πως δεν είναι στις βασικές μου προτεραιότητες. Άλλωστε σε παλαιότερο μου ποστ έχω πει πως δεν θεωρώ κανένα σκιλ άχρηστο σε καμιά θέση...εν αντιθέσει κάποιων που προσπαθούσαν να με πείσουν για το αντίθετο. Επιπλέον όταν ανέλυσα δημόσια τα λίγα σουτ του Μάτζιου την ανέφερα. Στα Ελληνικά το έκανα και αυτό. Πάντως
(12584) Πίκουλας 1 εμβέλεια, Καλιάσης 3. Αν κοιτάξεις την ιστορία θα δεις πως είναι άκρως αποτελεσματικοί και οι 2 σε σχεδόν πάντα τρέξε/κίνηση. Ο Πίκουλας μάλιστα επί Ιταλού έκανε φοβερά παιχνίδια και σαν 3αρι σε τρέξε. Αυτό που θεωρώ αχρείαστο είναι το μπάσιμο,(στους ψηλούς) το οποίο και αυτό σε Ελληνικά το έγραψα...
Το ''GM'' δεν με κάνει αυτόματα γνώστη των τακτικών. Η εμπειρία μου και το ψάξιμο μου με κάνει.
Όσο για το αν απαντάω συγκεκριμένα, πάντα το κάνω. Απλά στην προκειμένη περίπτωση επέλεξα να το κάνω σε προσωπική συζήτηση αφού προσωπική συζήτηση έγινε πριν το ματς. Δεν είχα κανένα σκοπό να αφήσω το παραμικρό υπονοούμενο. Που είναι ακριβώς το μεμπτό;
Edit: Έχεις κάθε δικαίωμα να αμφιβάλεις για την επάρκεια μου όσον αφορά τις γνώσεις μου...Από την άλλη όμως θα ήθελα να ρίξεις και μια ματιά στα αποτελέσματα των 2 ομάδων που προπονώ...Μπορεί τα δικά σου στάνταρντ να είναι πολύ ψηλότερα από τα δικά μου, αλλά προσωπικά είμαι πλήρως ευχαριστημένος...
Last edited by JohnnyB at 11/2/2010 7:14:01 AM