Když to tak čtu, tak si říkám, že je možná čas po dlouhé době něco napsat...Jak to tak pozoruji, řada zdejších manažerů má náběh na docenta Chocholouška (někteří již možná pomyslnou čáru překročili, jmenovat nebudu, ale prášky na zklidnění potřebují obě strany :D )
Hraju BB od 17. sezony, takže polovinu existence, strávil jsem 4 sezony v první lize, mám celkově značně výherní bilanci, i repre borce jsem jednoho měl, další téměř dotrénoval...Určitě jsem se snažil jet ČR stopu, ostatně tým mám poskládaný téměř výhradně z českých hráčů a vždy to tak bylo...
Zamyslete se, jak tyhle vaše žabomyší války - jde o HRU a ZÁBAVU - asi ovlivňují i další manažery. Když jsem začínal hrálo BB 50K plus lidí a jen v ČR asi 560, aktuálně je jich 200. Chápu, že to pokleslo celkově a jsme na 22K nebo kolik, ale myslím, že řadu z našich přestalo bavit typ "pruzení z Vaší strany". Nehledě na to, že řada končí i kvůli nynějším cenám, vytaženým projektem Utopia..:/
Vysvětlím, co myslím a je to dlouhodobý jev..Projde draft a pak se mi ozve nějakej skaut U21 - většinou manažer bez výsledků tak z třetí ligy, že mám hráče pot 6,7 a má SUPER šanci na nároďák! :) Už o tom si myslím své :) A chce ať trénuju tak a onak a nejlépe ať mu týdně posílám reporty a když nebudu posílat a spolupracovat, tak prejnebude hrát...Jako kde jsme? Není přece můj šéf v práci do prdele, abych se mu hlásil. No tak prostě nebuide hrát, si hlavu neuřežu. Kdyby se aspoň PODÍVAL na soupisku, musel by vidět, že mám jiné 3 hráče ve věku dejme tomu 19 pot 9, 22 pot 10 a 27 pot 9 - většinou dvě stejné pozice a starší s nimi opačně dotrénovává své sekundárky a primáky guardů. Takže místo nemám, pokud se našel zájemce, za babku jsem novej draft střílel. Na mladé Čechy mám ostatně případně Utopii, což by také zjistil, kdyby se PODÍVAL.
A co se týká dospělé repre, ani mi nevadí, že Ouřada už z ní vypad (těch cca 30k za jednoho repre borce nebo kolik když za repre hraje, ostatně každý větší tým v klidu oželí). A furt mě jen někdo prudil, zda forma je taková a maková (občas se prostě někdo třeba v zápase zraní tak to trenér vystřídá všelijak a holt přejedou se třeba minuty). Pak zase, když mu bylo 33 koupit specku, 8 zpráv jsem dostal a manažer mi normálně "skoro vyhrožoval", že jako ihned koupit za jakékoli peníze a chtěl pomalu screenshot jako důkaz že ho mám..Jako kde to jsme?
Hraju to proto, že mám rád basket! To že je někdo 18 pot 6 nebo někdo 32 pot 10 repre borec je fajn, ale nemíním kvůli tomu měnit to proč hru hraju, a to je i nějaký klubový úspěch a hlavně RADOST a RELAXACE. Za mě osobně já i kvůli tomu, že tady to šílenství okolo NT sleduji již delší dobu se do něj určitě nehodlám aktivně zapojovat. Dokonce jsem i prvně přemýšlel koupit cizího repre borce, pokud budu potřebovat kvalitu, ať mám od těch zpráv a nařízení klid. A myslím, že v tomto přístupu, ke kterému jsem byl téměř dohnán nejsem sám...Myslím, že i Duffmanův výsledek ve volbách odráží určitý typ protesthlasů (a nemusí to být Rwystyk jako spíš výsledek situace obecně). Já se voleb neúčastním, ale dokážu pochopit, že mu za této situace někdo dá hlas i bez volební řeči, manažer je to vynikající, zda by fungoval dobře v NT, těžko říct, ale je asi dost těch, kteří to byli ochotní zkusit ;) MYslím, že právě i kvůli přemíře výlevů a keců tady (i když to tady čte tak 20 lidí max)
Ostatně na ty směšné výzvy skautů U21, už tak dvě sezony nereaguji, ale už se těším až mi letos opět přijde zpráva s POŽADAVKY :D
Nazdar všem!
Last edited by Larry Legend at 6/1/2016 2:36:21 PM