BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.692 in reply to 124401.691
Date: 11/2/2010 7:24:24 AM
Overall Posts Rated:
343343
Συμπληρώνω και την χαμηλή του πάσα (του Τσοκάνη) για την θέση. Στα υπόλοιπα με κάλυψες, συμφωνούμε...πήρες και την μπαλίτσα σου...

From: nikos64

This Post:
00
124401.693 in reply to 124401.690
Date: 11/2/2010 7:54:38 AM
Overall Posts Rated:
303303
Η χρησιμοποιηση του πληθυντικου εκ μερους μου δεν ηταν για λογους ευγενειας .... αρα τσαμπα πηρες τα μισα επι προσωπικου...

Τωρα για τα των εθνικων της Κυπρου δεν με ενδιαφερει , αποψη μου το οτι δεν εχετε φτιαξει ενα σεντερ της προκοπης και σημερα που τον ειδα τον ποιντ που πουλιεται ειναι τραγικο το να γινεται αυτος ο παικτης ποιντ ειναι ανικανοτητα ....τινος ?δικο σας θεμα.

From: JohnnyB

This Post:
11
124401.694 in reply to 124401.693
Date: 11/2/2010 8:19:53 AM
Overall Posts Rated:
343343
Άσσος δεν παίζει ποτέ...Στο 3 παίζει με φοβερά αποτελέσματα...Αν δεις την ιστορία του, στην πιο κρίσιμη περίοδο για την εξέλιξη του (στα 19) η ομάδα του έγινε μποτ, και είχε κολλήσει η προπόνηση του στο μπάσιμο...6 βδομάδες χαμένες...Βασικά η μεγαλύτερη πλειοψηφία των παικτών μας εξελίχθηκε από ξένους και μόνο 2 από Κύπριους χρήστες. Ο Ατματζίδης, και ο Γκαγκαλάτος, ο οποίος έγινε ντραφτ από μένα στα 19 του, και είναι το καλύτερο μας 5αρι. Επίσης η μεγαλύτερη πλειοψηφία των παικτών μας, σώθηκε επειδή κάποιοι, κυνηγούσαν να βρουν τις ομάδες που θα γινόντουσαν μποτ, να τους καλέσουν στην εθνική και να τους σώσουν. Φυσικά αυτό έχει τεράστια επίπτωση στην προπόνηση, αφού μιλάμε για το λιγότερο 6 βδομάδες χαμένες....

Με βάση λοιπόν αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε το ότι έχουμε τόσο ανταγωνιστική ομάδα, θεωρώ πως είναι δείγμα μεγάλης ικανότητας και τρομερής προσωπικής δουλειάς από 2-3 άτομα, όχι περισσότερα, και σίγουρα όχι ανικανότητας. Είπαμε όμως τα στάνταρντ μας μπορεί να διαφέρουν...

Εμένα τα δικά μου πάντως έχουν να κάνουν με το να παίρνεις το μάξιμουμ με βάση το υλικό που έχεις. Με αυτή λοιπόν την λογική έχουμε ξεπεράσει τα όρια μας....

Edit: Έχουμε ξεφύγει από το θέμα,(εθνική Ελλάδας) και καλό είναι να σταματήσουμε εδώ. Αν θέλεις πάντως μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση με μέηλς.

Last edited by JohnnyB at 11/2/2010 8:25:08 AM

From: JohnnyB

This Post:
00
124401.696 in reply to 124401.695
Date: 11/2/2010 8:40:05 AM
Overall Posts Rated:
343343
from Nikos64

Logika ennoei gia tin omada sou JohnyB, oxi gia tin e8niki. kai exei ena dikio... dyo tria mi sou pw..

Προφανώς εννοεί την εθνική. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις...ρίξε μια ματιά στο ρόστερ της Κύπρου. Εγώ βασικό παίκτη δεν έχω κάτι τέτοιο. 1 ναι βρίσκεται, αλλά στον πάγκο.

Τώρα όσον αφορά τον Κατζαμπαρ νομίζω το αν μπορεί να μου μιλήσει ή όχι το ξέρει πολύ καλά ο ίδιος. Τώρα για το πως χαρακτήρισα αυτό που διάβασα έχει να κάνει με την συγκεκριμένη δήλωση, και όχι με το άτομο. Αν φάνηκε κάτι τέτοιο λάθος μου, δεν ήθελα να φανεί έτσι. Το πόσο τον σέβομαι το γνωρίζει καλά ο ίδιος.

Το πως το έθεσε ο Μαρτίου, προφανώς, και δεν το απέκλεισα, αντίθετα αν διάβασες προσφέρθηκα αν αποφασίσει να το ψάξει το θέμα, να συνεργαστώ μαζί του για περισσότερα αποτελέσματα...

This Post:
00
124401.697 in reply to 124401.691
Date: 11/2/2010 8:43:38 AM
Overall Posts Rated:
112112
- Μου έκανε εντύπωση το ότι οι 1/3 προσπάθειες ήταν για τρεις ενω συνήθως στην κίνηση είναι 1/4
- Το μπάσιμο το έχω συνδιάσει με τις ατομικές προσπάθειες του κάθε παίκτη. Ένας παίκτης δηλαδή που έχει ευχέρια στο να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο, είναι λογικό να πάρει περισσότερες προσπάθειες και με καλύτερες προϋποθέσεις.
Αλλιώς ας μη το λένε μπάσιμο και ας το πούνε πχ ταχύτητα.
- Ο Τσόκανης έχει 15 εμβέλια, ενω ο Πολυμενάκος 14. Δεν έχουν τόση μεγάλη διαφορά εκεί. Αλλά ακόμα και αν πράγματι υπερέβαλε τις προσπάθειές του λόγω μισθού και αγωνιστικής κατάστασης το 3/17 είναι θλιβερό ποσοστό για την 9 αγωνιστική κατάσταση του, τη χρήση περιφερειακού συστήματος και αν λάβουμε υπ' όψη το γεγονός ότι τον φύλαγε ένας παίκτης με αρκετά χαμηλότερο μισθό που δεδομένου της περιφερειακής του ευστοχίας δεν θα πρέπει να έχει άμυνα πάνω από 16. Θες να πάρω DMI? 2,6M έναντι 1,7Μ του Avitan.
- 2-3 έβαλα γιατί σε πιθανό κοίτα μέσα δεν θα είχα άλλο τρόπο να τους αντιμετωπίσω. Τη σχολιάζουμε τώρα επειδή έπαιξε σπρώξιμο και επειδή χάσαμε. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως χάσαμε από το 3/17 που αν ήταν 6/17 θα είχαμε πάρει το παιχνίδι. Κι αν δεν θέλετε να βάλω μόνο τον Τσόκανη, να βάλω και τα χαμένα σουτ των υπολοίπων. Δεν μας έπαιζε άμυνα η περιφέρεια της Γαλλίας με τα 18-19. Του Ισραήλ μας έπαιζε με τα 16.
- Σαφώς και δεν είμασταν το φαβορί. Δεν είπα πως χάσαμε δικό μας παιχνίδι. Η κλήρωση είναι τόσο δύσκολη που πρέπει να παλέψουμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια σαν outsider.
Τέλος θα ήθελα να πω πως μίλησα πριν από το παιχνίδι, εκτός από τον Γιάννη, και με τον Χρήστο (Τυφώνα) και με τον Γιώργο (Λύγκα). Τις αποφάσεις όμως πλέον τις παίρνω συνειδητά. Οι προαναφερθέντες χρήστες είναι πιο εμπειροι από εμένα, αλλά το κυριότερο είναι πως έχουν διάθεση να ασχοληθούν μαζί μου και να με βοηθήσουν. Σέβομαι και λαμβάνω υπ'όψη τις απόψεις τους, αλλά ξαναλέω όμως πως η τελική απόφαση είναι δική μου.
Είδα αρκετά παιχνίδια Εθνικών ομάδων με κίνηση πρωτού καταλήξω σε αυτή. Γι' αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα γιατί δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε απέναντι σε ένα μαν το μαν.
Κρατάω όμως το θέμα της πάσας. Διαβάζοντας όλα τα post σας κατάληξα στο εξής.
Επειδή η 5άδα που κατέβασα είχε υψηλή πάσα στις θέσεις 1-3-4, ο Τσόκανης με την πιο χαμηλή πάσα πήρε πιο πολλές προσπάθειες από όσες δημιούργησε. Δεν θα έπρεπε λοιπόν οι προσπάθειές του να είναι απόρροια "καλής" κίνησης της μπάλας από τους υπολοίπους και να γίνονταν οι δικές του υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις? Τα ποσοστά του άλλα δείχνουν.

Last edited by Kajabbar at 11/2/2010 8:47:53 AM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.699 in reply to 124401.698
Date: 11/3/2010 2:37:48 AM
Overall Posts Rated:
303303
Για μενα σωστο στησιμο ειναι οταν αυτα που εχεις σχεδιασει στο μυαλο σου γινονται πραξη στο γηπεδο , ανεξαρτητα αν κερδισεις η χασεις αν μπορεις να με καταλαβεις τι εννοω , που μπορεις νομιζω...

Κατζα απο την α1 κανεις? δεν σου λεει την γνωμη του ?

Τζωννυ δεν εχει νοημα να συνεχισουμε με πμ ποτε συμφωνησαμε σε κατι για να το κανουμε και τωρα? α μονο οταν σε δικαιολογησα στο πεναλτυ που ειχες κανει ... ξεροκεφαλος εσυ μια απο τα ιδια και εγω δεν βγαζουμε ακρη ... ας πειραζουμε (δουλευουμε , κοροιδευουμε οπως θες πες το χωρις εμπαθεια ) ο ενας τον αλλον στην πρωτη ευκαιρια .....

This Post:
00
124401.700 in reply to 124401.699
Date: 11/3/2010 3:09:27 AM
Overall Posts Rated:
112112
Κατά καιρούς μιλάω, αλλά όχι συστηματικά. Συνήθως μετά τους αγώνες και συνήθως μετά απο εκείνους που χάνουμε!
Λίγη σημασία όμως νομίζω έχει. Αν κάποιος από Α1 έχει το χρόνο να ασχοληθεί, οι εκλογές είναι τα Χριστούγεννα.
Να είσαι σίγουρος πως θα τον στηρίξω και ο ίδιος. Δεν με έχει κουράσει η Εθνική, μην παρεξηγηθώ, αλλά θέλω το καλύτερο όπως και εσείς. Ο Astepao το έχει πει 4 σεζόν τώρα πως πρέπει να παραιτηθώ για να αναλάβει κάποιος άλλος.
Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι τις 3 τελευταίες σεζόν δεν έχω κάνει τα λάθη της πρώτης και το ουσιαστικό είναι πως έχω δουλέψει πολύ με τους χρήστες που έχουν ή ετοιμάζουν παίκτη για την Εθνική. Οπότε μπορεί από θέματα τακτικής να χρήζω περαιτέρω βελτίωσης σε σχέση με έναν μάνατζερ Α1 πχ, αλλά από θέμα παρασκηνίου, διπλωματίας και προετοιμασίας παικτών, μακάρι να βρεθεί ένας καλύτερος από μένα, αν και το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο.
Η ήττα από το Ισραήλ με στεναχώρησε πολύ, κυρίως γιατί ισούται με αποκλεισμό, ας μη κρυβόμαστε. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα ρεκόρ 5-3 για να μπούνε στους 32. Δηλαδή μόνο μία ήττα ακόμη. Πρέπει λοιπόν να κερδίσουμε δύο εκ των Ιραν, Μεξικό και Ολλανδία για να παίξουμε με τους Ρώσσους τελευταία αγωνιστική που το ρόστερ τους (αμα το έχετε δει) δεν δικαιολογεί την χαμηλή τους θέση στην κατάταξη, ή αν τη δικαιολογεί, τότε είμαι γαμάτος που είμαστε εκεί που είμαστε.
Δυστυχώς λοιπόν η ήτταν εντός από το Ισραήλ, αν και νωρίς ακόμη είναι ίσως καταδικαστική.
Αν θέλει όμως ένα παληκάρι από Α1 να μου πει την άποψή του για το πως θα πρέπει να κατεβούμε ΠΡΙΝ τους αγώνες θα χαρώ να τον ακούσω. Το μονοπάτι είναι δύσβατο και κάθε αιτιολογημένη άποψη καλοδεχούμενη.
Σκέφτομαι με το Ιράν "κοίτα μέσα" και "πίεση 4/4", διαφωνεί κανείς?

The secret of communication lies in defeat...
Advertisement